Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Platform Játékok

Ugorj, lőj és nyomulj előre a platformjátékainkban.

Utazás a legdurvább akadálypályán a Vex 6! Próbáld ki, hogy végig tudsz-e menni a hatalmas gödrökkel, halálos tüskékkel és hatalmas zuhanásokkal teli szinteken. Ez a gyors gondolkodás és a billentyűzet kezelési készség végső próbája! A Raze-ben ismét egy képzett szuperkatona szerepébe bújhatsz, aki mindenféle menő fegyvert, kardot, sőt még jetpacket is használhat, hogy felvegye a harcot az olyan őrült ellenségekkel, mint az idegenek, zombik és robotok. Te és a csapatod elég sokáig életben tudtok maradni ahhoz, hogy segítsetek a Földnek felépülni egy idegen invázióból? Csak egyféleképpen derítheted ki!

Szeretnél egy kis ízelítőt kapni még több akcióval? Akkor nézd meg a My Friend Pedro játékot. Menj az utcákon egy beszélő... banán vezetésével? Igen, egy Pedro nevű beszélő banán, aki megtanítja neked a dolgokat, segít átjutni az akadályokon és lelőni az ellenséget egy remekül grafikával rendelkező platformjátékban!

Szeretnél valami nagyobb kihívást? Próbáld ki a Getting Over It játékot, ami egy rajongói játék és a rendkívül népszerű Getting Over it Bennett Foddy-val című sorozaton alapul. Mássz fel egy hegyre a fizikát kihasználva, és nézd meg, milyen messzire tudsz eljutni, mielőtt elveszíted az eszed!

Nem számít, milyen keresel, platformjátékainkkal mindenre felkészülhetsz. Szóval porold le a fegyvered, melegítsd be a végtagjaidat, és készülj fel életed 2D-s harcára!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Platform Játékok?

 1. Escape From Prison Multiplayer
 2. Jump Guys
 3. Square Bird
 4. Helix Jump
 5. Ninja Parkour Multiplayer
 6. Tag 2 3 4 Players
 7. EvoWorld.io (FlyOrDie.io)
 8. Rodha
 9. Rotator
 10. Opposite Day

Mik a legjobb Platform Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Escape From Prison Multiplayer
 2. EvoWorld.io (FlyOrDie.io)
 3. Jump Guys
 4. Teleport Jumper
 5. Jump and Hover

Melyik Platform Játékok alulértékeltek?

 1. Drift Boss
 2. Getting Over It
 3. LOLBeans io
 4. Happy Wheels

Micsoda a Platform Játékok?

A platformjátékok 2D-s oldalra gördülő játékok, amelyekben a játékos különböző szinteken vezeti át a karaktert. Sok közülük az ellenség elleni küzdelemből, valamint az akadályokon való mászásból vagy átugrásból áll, hasonlóan a klasszikusokhoz, mint a Mario vagy a Mega Man.


Játssz a legjobb online Platform Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Escape From Prison Multiplayer játékkal és még sok mással most!
Mutass többet