Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Játékterem Játékok

Éld át a játéktermi játékok aranykorát a böngésződben. Legyen szó, akár örök retro klasszikusokról, vagy legendás Flash játékokról, esetleg modern átdolgozásokról, a mi árkád / játéktermi játék kollekciónkban számtalan izgalmas és addiktív játékot találsz.

Klasszikus játéktermi játékok

Amikor játéktermi játékokra gondolsz, először feltételezhetően olyan ősidőkbeli klasszikusok jutnak eszedbe, mint például a flippergépek. Vagy akár a Space Invaders, aminek a megjelenése az egész videojáték iparágat megváltoztatta. A Space Invaders még a játéktermi játékok aranykorából származik, azaz a kései 1970-es és a korai 1980-as évekből.

Éld át újra ezeknek a legendás játékoknak a nosztalgikus képi és hangvilágát az eredeti Space Invaders játékot kipróbálva, vagy az Asteroids és Pac-Man játékok között böngészve. Itt megtalálhatod ezeknek a játékoknak az eredeti verzióját is, de számos átdolgozást és újragondolást is, amelyek modern játékelemekkel, és izgalmas csavarokkal bővítik ki az eredeti játékmenetet.

Modern árkád játékok

A fiatalabb közönségnek természetesen a játéktermi játékok aranykori az ősidőknek tűnhet. A mai napokban az árkád / játéktermi játékok alatt értünk már minden olyan játékot, amely újító irányítást, gyors játékmenetet, és egyre növekvő nehézséget tartalmaz. Tengernyi játék van amelyre illik ez a definíció, a legtöbbet pedig, azonnal, közvetlenül a böngésződben kipróbálhatod!

A Fireboy and Watergirl 5 kiváló példája egy olyan játéknak amely remekül építi be a klasszikus játékterem érzést egy modern, kooperatív videojátékba. Ott vannak tovább például a rendkívül népszerű futós játékok, amelyekben különböző akadályokat kell kikerülni, különböző szinteket teljesítve.

A zenei játékok is rendkívül népszerű tagjai a modern árkád játékok kategóriának. A Friday Night Funkin egy játéktermi stílusú, hatalmas népszerűségre szert tett zenei játék. A 90-es évek képi és hang világa átadja az igazi játékterem élményt közvetlenül a böngésződön keresztül. Egy másik, csak furább zenés játék a Blob Opera, amely egy kísérleti projekt, melynek fejlesztésében mesterséges intelligencia is részt vett.

Retro Játékok

Az 1990-es években a Street Fighter 2 megjelenésével az árkád játékok reneszánszukat élték. Ebben az időszakban ismét számtalan máig népszerű játék, legendés játék zene, és korábban soha nem látott újítás született, elsősorban a verekedős és az autóversenyzős játék kategóriákban. A játéktermi játékok újra menők lettek. Néhány legendás játék ebből a korszakból a Tekken, a Mortal Kombat és a Ridge Racer.

Az árkád kategóriában azok a játékok is beleillenek, amiket a 90-es években megjelenő új generációs konzolok, az NES és a Sega Genesis tettek népszerűvé. Itt, a CrazyGames oldalon felfedezheted az olyan NES és Sega Genesis klasszikusokat is, mint például a Road Rash és a Sonic the Hedgehog.

Bár technikailag nem játéktermi játékok, azok akik élvezik egy kicsit újra átélni a gyermekkori videojátékos élményeiket imádni fogják a Flash játék szekciónkat is. Több mint 300 Flash klasszikust játszhatsz újra, Flash bővítmény nélkül, a HMTL 5-nek köszönhetően, közvetlenül a böngésződben.

Akard a videojáték történelem bármelyik legendás korszakát újra átélni, nálunk biztosan lehetőséged van rá. A legtöbb játékunk HTML 5 alapú, ami minden böngészőben azonnal játszható.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Játékterem Játékok?

 1. Space Waves
 2. Ragdoll Archers
 3. Helix Jump
 4. Merge & Construct
 5. Fish Eat Getting Big
 6. Man Runner 2048
 7. Drift Boss
 8. Drill Quest
 9. Neon Rider
 10. Doodle Arena

Mik a legjobb Játékterem Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Ragdoll Archers
 2. Smarty Bubbles
 3. Tile Journey
 4. Space Waves
 5. Match Arena

Melyik Játékterem Játékok alulértékeltek?

 1. Drift Boss
 2. Flappy Bird

Micsoda a Játékterem Játékok?

A játéktermi játékok mint kategória magában foglalja az összes olyan időtlen klasszikust, mint a Pac-Man, az Ateroids, vagy a Space Invaders. Ma már ebbe a kategóriába értjük a modern átdolgozásokat is. Nálunk, a CrazyGames weboldalán számtalan játéktermi játékot kipróbálhatsz - az otthonod kényelméből!


Játssz a legjobb online Játékterem Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Space Waves játékkal és még sok mással most!
Mutass többet