Logo CrazyGames.hu

Játékterem Játékok

Éld át a játéktermi játékok aranykorát a böngésződben. Legyen szó, akár örök retro klasszikusokról, vagy legendás Flash játékokról, esetleg modern átdolgozásokról, a mi árkád / játéktermi játék kollekciónkban számtalan izgalmas és addiktív játékot találsz.

Népszerű címkék

Klasszikus játéktermi játékok

Amikor játéktermi játékokra gondolsz, először feltételezhetően olyan ősidőkbeli klasszikusok jutnak eszedbe, mint például a flippergépek. Vagy akár a Space Invaders, aminek a megjelenése az egész videojáték iparágat megváltoztatta. A Space Invaders még a játéktermi játékok aranykorából származik, azaz a kései 1970-es és a korai 1980-as évekből.

Éld át újra ezeknek a legendás játékoknak a nosztalgikus képi és hangvilágát az eredeti Space Invaders játékot kipróbálva, vagy az Asteroids és Pac-Man játékok között böngészve. Itt megtalálhatod ezeknek a játékoknak az eredeti verzióját is, de számos átdolgozást és újragondolást is, amelyek modern játékelemekkel, és izgalmas csavarokkal bővítik ki az eredeti játékmenetet.

Modern árkád játékok

A fiatalabb közönségnek természetesen a játéktermi játékok aranykori az ősidőknek tűnhet. A mai napokban az árkád / játéktermi játékok alatt értünk már minden olyan játékot, amely újító irányítást, gyors játékmenetet, és egyre növekvő nehézséget tartalmaz. Tengernyi játék van amelyre illik ez a definíció, a legtöbbet pedig, azonnal, közvetlenül a böngésződben kipróbálhatod!

A Fireboy and Watergirl 5 kiváló példája egy olyan játéknak amely remekül építi be a klasszikus játékterem érzést egy modern, kooperatív videojátékba. Ott vannak tovább például a rendkívül népszerű futós játékok, amelyekben különböző akadályokat kell kikerülni, különböző szinteket teljesítve.

A zenei játékok is rendkívül népszerű tagjai a modern árkád játékok kategóriának. A Friday Night Funkin egy játéktermi stílusú, hatalmas népszerűségre szert tett zenei játék. A 90-es évek képi és hang világa átadja az igazi játékterem élményt közvetlenül a böngésződön keresztül. Egy másik, csak furább zenés játék a Blob Opera, amely egy kísérleti projekt, melynek fejlesztésében mesterséges intelligencia is részt vett.

Retro Játékok

Az 1990-es években a Street Fighter 2 megjelenésével az árkád játékok reneszánszukat élték. Ebben az időszakban ismét számtalan máig népszerű játék, legendés játék zene, és korábban soha nem látott újítás született, elsősorban a verekedős és az autóversenyzős játék kategóriákban. A játéktermi játékok újra menők lettek. Néhány legendás játék ebből a korszakból a Tekken, a Mortal Kombat és a Ridge Racer.

Az árkád kategóriában azok a játékok is beleillenek, amiket a 90-es években megjelenő új generációs konzolok, az NES és a Sega Genesis tettek népszerűvé. Itt, a CrazyGames oldalon felfedezheted az olyan NES és Sega Genesis klasszikusokat is, mint például a Road Rash és a Sonic the Hedgehog.

Bár technikailag nem játéktermi játékok, azok akik élvezik egy kicsit újra átélni a gyermekkori videojátékos élményeiket imádni fogják a Flash játék szekciónkat is. Több mint 300 Flash klasszikust játszhatsz újra, Flash bővítmény nélkül, a HMTL 5-nek köszönhetően, közvetlenül a böngésződben.

Akard a videojáték történelem bármelyik legendás korszakát újra átélni, nálunk biztosan lehetőséged van rá. A legtöbb játékunk HTML 5 alapú, ami minden böngészőben azonnal játszható.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Játékterem Játékok?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Helix Jump
 3. Haunted Heroes
 4. Drift Boss
 5. Dino Domination
 6. Shape Shooter 3
 7. Tap Tap Goose
 8. Sky Car Drift
 9. Mobile Run
 10. Glove Power

Mik a legjobb Játékterem Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Bubble Tower 3D
 2. Shape Shooter 3
 3. Merge Block 2048
 4. Noob: Wall Crusher
 5. Match Arena

Melyik Játékterem Játékok alulértékeltek?

 1. Drift Boss
 2. Mind Controller
 3. Flappy Bird

Micsoda a Játékterem Játékok?

A játéktermi játékok mint kategória magában foglalja az összes olyan időtlen klasszikust, mint a Pac-Man, az Ateroids, vagy a Space Invaders. Ma már ebbe a kategóriába értjük a modern átdolgozásokat is. Nálunk, a CrazyGames weboldalán számtalan játéktermi játékot kipróbálhatsz - az otthonod kényelméből!


Játssz a legjobb online Játékterem Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Crazy Roll 3D játékkal és még sok mással most!
Mutass többet