Logo CrazyGames.hu

Stacky Bird

Értékelés:
9,0
(144 575 szavazatok)
Fejlesztő:
Kooapps
Megjelent:
2022. június
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Osztályozás:

A Stacky Bird egy könnyed játéktermi stílusú játék, amelyben tojásokat kell egymásra pakolnod miközben elkerülöd az akadályokat. Építsd tornyot a tojásokból de közben vigyázz a madárra. Juss tovább az egyre változatosabb pályákon és élvezd a jutalmakat!

Funkciók

Ostromold meg Spiky király kastélyát

Spiky király elvette a madaradat! Csatlakozz Stacky madárhoz, hogy megmenthesse a madár barátnőjét Spiky kastélyából. Építsd tornyot a tojásokból miközben elkerülöd az akadályokat. Ha sikerül 3 tökéletes landolást egymás után összzehoznod akkor bónuszt kapsz!

Fedezz fel új pályákat és gyűjtsd a jutalmakat

Repülj el új területekre. Teljesítsd különféle pályákat, hogy extra aranyat és titkos karaktereket szerezhess. Az arannyal berendezheted a menő kis madárházad kanapéval, TV-vel és további bútorokkal.

Vegyél új skineket az arannyal

Madárként repülni jó, de ebben a játékban akár egy teknős, csirke, disznó vagy más állatok is lehetek a karaktered. Találd meg a kedvenc aranyos kisállatod és vezesd végig a kalandos pályákon.

Versenyezz és térj vissza a jutalmakért

Csatlakozz a Stacky Bird versenyekhez és legyél tojástorony építő mester. Felkerülhetsz a napi, a heti és az all-time eredménytáblára is. Sőt alkalomadtán akár különféle online minijátékokban is részt vehetsz, további egyedi karakterekért!

Kiadás Dátuma

2022 június

Fejlesztő

A Stacky Bird játékot a Kooapps készítette. z a fejlesztő készítette a Snake.io játékot is.

Platformok

  • Webböngésző (asztali és okostelefon)
  • Android
  • iOS

Irányítás

Dobáld a tojásokat a bal egérgombbal.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés