Logo CrazyGames.hu

Kígyós Játékok

Játssz kígyós játékokat a böngésződben! Az eredeti, klasszikus retro snake játékoktól kezdve, a modern snake.io stílusú játékokig mindent megtalálhatsz nálunk.

Népszerű címkék

Az eredeti snake

A snake minden idők egyik legnépszerűbb klasszikus mobilos játéka volt. A játék régi nokia mobiltelefonokon jelent meg először. Az eredeti klasszikusok grafikája nagyon szegényes volt, sok verzió még csak fekete-fehér volt. Ennek ellenére a snake az egész világon közönségkedvenc lett. Azóta is számtalan sikerjáték születik, amely az eredeti játékokból merít ihletet.

Ha kedved támad, akár az eredeti, retro snake változatot is játszhatod nálunk, hogy újra átéld ezt a múltbeli klasszikust.

Népszerű snake.io játékok

Mostanra már természetesen számtalan szuper modern újragondolás készült a játékból, általában io játékok formájában. Ezeknek a játékoknak modern grafikája van, modern játékelemeket tartalmaznak, viszont stílusukban továbbra is az eredeti klasszikus alapvetései mentén mozognak.

Ha egy ilyen innovatív modern verzióra vágysz akkor csekkold a Little Big Snake játékot. Ez az egyik legnépszerűbb online többjátékos kígyós játék.

Számtalan további hasonló játékot találhatsz nálunk. További népszerű játékok még például a Worms Zone és a Slither.io.

Még több népszerű snake szerű játék:


GYIK

Mik a legnépszerűbb Kígyós Játékok?

 1. Cubes 2048.io
 2. Snake.io
 3. Gulper.io
 4. Worms.Zone
 5. Worm Hunt
 6. Hexanaut.io
 7. Snakes and Ladders
 8. TileMan.io
 9. Train Master
 10. Powerline.io

Mik a legjobb Kígyós Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Cubes 2048.io
 2. Gulper.io
 3. Worms.Zone
 4. Hexanaut.io
 5. SlitherCraft.io

Melyik Kígyós Játékok alulértékeltek?

 1. Snake.io
 2. Paper.io
 3. Paper.io 2

Micsoda a Kígyós Játékok?

A kígyós játékokban egy kígyót kell irányítanod a játéktéren, a cél pedig legtöbbször az, hogy minél nagyobbra nőj. Élvezheted a retros egyjátékos snake játékélményt vagy a modern snake.io játékokat is, ahol mások ellen játszol. Próbáld ki az összeset ingyen!


Játssz a legjobb online Kígyós Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Cubes 2048.io játékkal és még sok mással most!
Mutass többet