Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Snakes and Ladders

Értékelés:
8,2
(25 249 szavazatok)
Megjelent:
2019. január
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

Játssz a Snakes and Ladders játékkal online a böngésződben. Ez a sokak által kedvelt klasszikus társasjáték most teljesen ingyenesen játszható, egyedül, vagy a barátaiddal is. Dobj a dobókockával és juss a csúcsig. Remélhetőleg nem pont egy kigyóra lépsz!

Hogyan kell játszani?

Játszatok együtt akár hatan

Válassz egy színt, dobj a dobókockával és léptesd a bábudat. Ha hatost dobsz, akkor újra dobhatsz. A Snakes and Ladders játékot játszhatod a számítógép ellen, vagy akár 5 másik barátoddal együtt.

Mássz létrát, kerüld el a kígyókat

A játéktéren különböző hosszúságú létrák és kígyók találhatóak. Ha kígyóra lépsz, akkor lejjebb csúszol, míg a létrákon lépkedve egyre feljebb kerülhetsz.

Chutes and Ladders

Ez a játék magában foglalja a Chutes and ladders játékot is. Ez ugyanaz a játék, azzal a különbséggel, hogy kígyók helyett csúszdák próbálnak akadályozni. Ez egy szuper gyermekbarát változat, amely rendkívül népszerű az Egyesült Államokban.

A Snakes and Ladders játékról

A Snakes and Ladders egy szerencse alapú társasjáték 100 mezővel. A játékosuknak minél előbb a játéktér tetejéig kell kapaszkodniuk, a dobókockával dobott számok segítségével.

Korábban ezt a játékot arra is használták, hogy alapvető morális értékeket tanítsanak gyerekeknek. A létrák erényeket testesítettek meg, míg a kígyók különböző negatív tulajdonságokat. Felnőttként inkább az élet egyszer fent egyszer lent jellegéhez lehet hasonlítani.

Még több ilyen játék

Csekkld a klasszikus társasjátékainkat számtalan hasonló családi sikerjátékért. További népszerű hasonló játékok például a Ludo Online, az Uno Online és a legendás Guess Who!

Funkciók

  • Szórakoztató zene
  • Csak a szerencsén múlik minden
  • Játssz a számítógép ellen, vagy akár 5 barátoddal együtt
  • A Chutes and Ladders játékot is magában foglalja

Kiadás dátuma

2018-márciusban került kiadásra, majd átfogó fejlesztést kapott 2019 januárban

Fejlesztő

A Snakes and Ladders játékot a Code This Lab készítette

Platform

Webböngésző ( asztali és mobil )

Irányítás

Használd a bal egérgombot, hogy dobj a dobókockával

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés