Match 3 Játékok

Cseréld és párosítsd össze a tárgyakat ezekben a "találj 3 egyformát" stílusú játékokban. Kedveld akár a drágaköveket vagy a nyersanyagok egyesítését újabb nyersanyagokká, nálunk rengeteg match3 stílusú játékot találhatsz.

Játszd a legjobb match3 játékokat

Legyen szó akár drágakövekről, süteményekről vagy állatokról, mindegyikhez megtalálhatod a legjobb "találj 3 egyforma" stílusú játékokat. A CrazyGames oldala hatalmas match3 játék kollekcióval rendelkezik.

Drágakövek és cukorkák

A virtuális cukorkák nem rosszak a fogaidnak. A cukorkákat olyan ikonikus match3 játékok tették népszerű témává, mint például a Candy Crush. Ma már számtalan ehhez hasonló játék létezik.

A Papa Cherry Saga szintén remek választás, ha süteményeket kombinálnál. Csakugyan jó választás lehet a Cookie Crush 3. A Sugar Shock játékban pedig nem csak egyjátékos módban játszhatsz, hanem akár más játékosokkal is versenyezhetsz.

A drágakövek szintén népszerű témája a match3 játékoknak. A legnépszerűbb drágakövek kombinális összepárosítós játékok a Microsoft Jewel, a Jewels FRVR és a Jewel Burst.

Kombinálj és egyesíts

Játékok egészen új generációja is megjelent, amelyek együttesen tartalmaznak match3 és RPG játékmechanizmusokat. Az egyik ilyen közönségkedvenc a Mergest Kingdom, egy szórakoztató kombinálós játék, amelyben egy egész királyságot kell felépítened az elérhető elemeket kombinálva. A Tower Swap egy másik innovatív játék ahol Tower Defense jelleggel kell megvédened a kastélyodat veszedelmes sárkányoktól, különböző tárgyakat kombinálva.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Match 3 Játékok?

 1. Tiles of the Simpsons
 2. City Blocks
 3. Tower Swap
 4. Clone2048
 5. Trim FRVR
 6. Blooming Gardens
 7. Papa Cherry Saga
 8. Hexa Dungeon
 9. Cubxer
 10. Make 7

Mik a legjobb Match 3 Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Smarty Bubbles
 2. Tower Swap
 3. Papa Cherry Saga
 4. Make 7
 5. Jewel Academy

Micsoda a Match 3 Játékok?

A "találj 3 egyforma" stílusú játékokban egyforma dolgokat kell összekombinálni. Ezután az összepárosított tételek gyakran el is tűnnek a játéktérről, de egyes játékokban akár új dolgok is keletkezhetnek belőlük. A legtöbb ilyen játék könnyed kikapcsolódást nyújt, PC-ről és telefonról egyaránt.


Összegyűjtöttünk 157-t a legjobb online match 3 játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új match 3 játékok-k, mint például a és a legjobb match 3 játékok, mint a Tiles of the Simpsons, City Blocks, és a Tower Swap.
Mutass többet