Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Match 3 Játékok

Cseréld és párosítsd össze a tárgyakat ezekben a "találj 3 egyformát" stílusú játékokban. Kedveld akár a drágaköveket vagy a nyersanyagok egyesítését újabb nyersanyagokká, nálunk rengeteg match3 stílusú játékot találhatsz.

Játszd a legjobb match3 játékokat

Legyen szó akár drágakövekről, süteményekről vagy állatokról, mindegyikhez megtalálhatod a legjobb "találj 3 egyforma" stílusú játékokat. A CrazyGames oldala hatalmas match3 játék kollekcióval rendelkezik.

Drágakövek és cukorkák

A virtuális cukorkák nem rosszak a fogaidnak. A cukorkákat olyan ikonikus match3 játékok tették népszerű témává, mint például a Candy Crush. Ma már számtalan ehhez hasonló játék létezik.

A Papa Cherry Saga szintén remek választás, ha süteményeket kombinálnál. Csakugyan jó választás lehet a Cookie Crush 3. A Sugar Shock játékban pedig nem csak egyjátékos módban játszhatsz, hanem akár más játékosokkal is versenyezhetsz.

A drágakövek szintén népszerű témája a match3 játékoknak. A legnépszerűbb drágakövek kombinális összepárosítós játékok a Microsoft Jewel, a Jewels FRVR és a Jewel Burst.

Kombinálj és egyesíts

Játékok egészen új generációja is megjelent, amelyek együttesen tartalmaznak match3 és RPG játékmechanizmusokat. Az egyik ilyen közönségkedvenc a Mergest Kingdom, egy szórakoztató kombinálós játék, amelyben egy egész királyságot kell felépítened az elérhető elemeket kombinálva. A Tower Swap egy másik innovatív játék ahol Tower Defense jelleggel kell megvédened a kastélyodat veszedelmes sárkányoktól, különböző tárgyakat kombinálva.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Match 3 Játékok?

 1. Tower Swap
 2. Mergest Kingdom
 3. Tropical Merge
 4. Fairyland Merge & Magic
 5. City Blocks
 6. Bubble Blast
 7. Arkadium's Bubble Shooter
 8. Forgotten Treasure 2
 9. Bubble Fall
 10. Skydom

Mik a legjobb Match 3 Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Tower Swap
 2. Arkadium's Bubble Shooter
 3. Skydom
 4. Smarty Bubbles
 5. Tile Journey

Micsoda a Match 3 Játékok?

A "találj 3 egyforma" stílusú játékokban egyforma dolgokat kell összekombinálni. Ezután az összepárosított tételek gyakran el is tűnnek a játéktérről, de egyes játékokban akár új dolgok is keletkezhetnek belőlük. A legtöbb ilyen játék könnyed kikapcsolódást nyújt, PC-ről és telefonról egyaránt.


Játssz a legjobb online Match 3 Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Tower Swap játékkal és még sok mással most!
Mutass többet