Logo CrazyGames.hu
background

Match 3 Játékok

Cseréld és párosítsd össze a tárgyakat ezekben a "találj 3 egyformát" stílusú játékokban. Kedveld akár a drágaköveket vagy a nyersanyagok egyesítését újabb nyersanyagokká, nálunk rengeteg match3 stílusú játékot találhatsz.

Népszerű címkék

Játszd a legjobb match3 játékokat

Legyen szó akár drágakövekről, süteményekről vagy állatokról, mindegyikhez megtalálhatod a legjobb "találj 3 egyforma" stílusú játékokat. A CrazyGames oldala hatalmas match3 játék kollekcióval rendelkezik.

Drágakövek és cukorkák

A virtuális cukorkák nem rosszak a fogaidnak. A cukorkákat olyan ikonikus match3 játékok tették népszerű témává, mint például a Candy Crush. Ma már számtalan ehhez hasonló játék létezik.

A Papa Cherry Saga szintén remek választás, ha süteményeket kombinálnál. Csakugyan jó választás lehet a Cookie Crush 3. A Sugar Shock játékban pedig nem csak egyjátékos módban játszhatsz, hanem akár más játékosokkal is versenyezhetsz.

A drágakövek szintén népszerű témája a match3 játékoknak. A legnépszerűbb drágakövek kombinális összepárosítós játékok a Microsoft Jewel, a Jewels FRVR és a Jewel Burst.

Kombinálj és egyesíts

Játékok egészen új generációja is megjelent, amelyek együttesen tartalmaznak match3 és RPG játékmechanizmusokat. Az egyik ilyen közönségkedvenc a Mergest Kingdom, egy szórakoztató kombinálós játék, amelyben egy egész királyságot kell felépítened az elérhető elemeket kombinálva. A Tower Swap egy másik innovatív játék ahol Tower Defense jelleggel kell megvédened a kastélyodat veszedelmes sárkányoktól, különböző tárgyakat kombinálva.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Match 3 Játékok?

 1. Home Design: Decorate House
 2. Tower Swap
 3. Tiles of the Simpsons
 4. Skydom: Reforged
 5. Bubble Shooter POP
 6. City Blocks
 7. Skydom
 8. Arkadium's Bubble Shooter
 9. Clone2048
 10. Blooming Gardens

Mik a legjobb Match 3 Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Arkadium's Bubble Shooter
 2. Tower Swap
 3. Skydom
 4. Pirates! The Match 3
 5. Skydom: Reforged

Melyik Match 3 Játékok alulértékeltek?

 1. Jewel Academy
 2. Mergest Kingdom
 3. Jewels Blitz 4
 4. Bubble Shooter HD

Micsoda a Match 3 Játékok?

A "találj 3 egyforma" stílusú játékokban egyforma dolgokat kell összekombinálni. Ezután az összepárosított tételek gyakran el is tűnnek a játéktérről, de egyes játékokban akár új dolgok is keletkezhetnek belőlük. A legtöbb ilyen játék könnyed kikapcsolódást nyújt, PC-ről és telefonról egyaránt.


Összegyűjtöttünk 175-t a legjobb online match 3 játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új match 3 játékok-k, mint például a és a legjobb match 3 játékok, mint a Home Design: Decorate House, Tower Swap, és a Tiles of the Simpsons.
Mutass többet