Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mergest Kingdom

Értékelés:
8,7
(94 371 szavazatok)
Fejlesztő:
Clever Apps
Megjelent:
2021. május
Utolsó frissítés:
2023. december
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Mergest Kingdom egy szórakoztató kombinálós puzzle játék, amelyben a játékosok nyersanyagok párosítgatásával építhetik fel a saját királyságukat.

Funkciók

Bányássz és gyűjts nyersanyagokat

A Mergest Kingdom játékban tárgyak százait tudod hármasával kombinálni, hogy új, értékesebb tárgyakat hozz létre. Kezdheted nyersanyagok kombinálásával, amelyekből például házakat építhetsz. Ezek után a házakat nagyobb házakká kombinálhatod, és így tovább. Sárkányoktól kezdve, gyémántokon és növényeken át mindent lehet kombinálni mindennel.

Fedezz fel és hódíts meg ismeretlen tájaka

Teljesen rád van bízva, hogy milyenné akarod formálni a saját mágikus királyságodat. Fedezz fel rejtélyes lényekkel teli földeket, és gyűjts új nyersanyagokat. Építsd az épületeidet oda ahova csak akarod. Készítsd olyan tárgyakat, amilyeneket csak akarsz. A játéktér a végtelenségbe terjeszkedik.

Teljesíts küldetéseket

A játékban számtalan küldetéssel lehetsz mindig elfoglalva, amelyeket teljesítve, aranyban, gyémántokban, újabb elérhető küldetésekben és mindenféle egyéb jutalomban részesülsz. Minden nap van egy csak aznapra vonatkozó küldetés is, amely szintén arannyal és gyémántokkal jutalmazz, úgyhogy ne felejts el naponta ránézni a királyságodra!

Még több ilyen játék

Ha szereted az ilyen jellegű, kombinálós játékokat akkor érdemes jobban szétnézned az oldalon. A Road Crash nevű játékban például alkatrészeket kombinálva kell új autókat feloldanod, amelyekkel aztán versenyezned is kell. A Merge Cakes szintén egy népszerű kombinálós játék, amelyben finom tortákat készíthetsz az alapanyagok kombinálásával.

Kiadás dátuma

  • Android és iOS: 2021 április
  • HTML5: 2021 május

Platform

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

Utolsó frissítés

2024. jan. 10.

Irányítás

Használd az egeret a játékhoz

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés