Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Tropical Merge

Értékelés:
8,8
(42 494 szavazatok)
Fejlesztő:
Clever Apps
Megjelent:
2021. november
Utolsó frissítés:
2024. április
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:

A Tropical Merge egy összeolvadós játék, ahol trópusi paradicsomot építhetsz. Párosítsd össze különböző erőforrásokat 3-as csoportokban, hogy új elemeket hozz létre. Kezdd el a tökéletes trópusi sziget építését a küldetések teljesítésével és százak összeillesztésével!

Hogyan kell játszani

Építsd fel a trópusi paradicsomodat

A Tropical Merge különböző egzotikus tárgyakkal rendelkezik, amelyeket 3-as csoportokban kombinálhatsz más tárgyakkal. Az ezen 3 összetevő merge-je egy teljesen új tárgyat hoz létre. Ezt a tárgyat is kombinálhatod további 2-vel a fejlesztések létrehozása érdekében. Minden fejlesztés egyre értékesebbé válik, ahogy folytatod a trópusi paradicsom építését!

Fedezz fel és terjeszkedj új területekre

Szerzel amuletteket és szintet lépsz a további területek és a szigeted bővítéséhez. Minél több területet nyitsz meg, annál nagyobb szabadságod lesz a merge és az építkezés terén, egészen addig, amíg a tökéletes utópikus szigetet nem hozol létre. A térképen szórakoztató ritkaságok és feloldható tárgyak vannak szétszórva, amiket felfedezhetsz kalandod során.

Fejezd be a küldetéseket

A merge és az új tárgyak felfedezése nagyon szórakoztató, és sok küldetés része, amelyek jutalmaznak az új tárgyak létrehozásáért. Sok-sok küldetés vár rád, hogy lekösse az idődet, és napi küldetések, hogy visszatérj egy friss kihívásért!

További hasonló játékok

Ha nem tudsz betelni az összeolvadással és szeretnél még többet, nézd meg a feastőtővel készült Mergest Kingdom-öt. Egyéb népszerű címek között megtalálható a Tower Swap és a Little Alchemy 2. Keresgélj a merge játékok között további lehetőségekért.

Megjelenési dátum

  • 2021. november (HTML5)
  • 2021. december (Android és iOS)

Fejlesztő

A játékot a Clever Apps fejlesztette.

Platformok

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

Utolsó frissítés

2024. ápr. 11.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés