Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Skydom

Értékelés:
8,3
(21 135 szavazatok)
Fejlesztő:
PecPoc Games
Megjelent:
2022. szeptember
Utolsó frissítés:
2023. április
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Skydom egy szórakotató és gyönyörű "párosítsd össze 3-t" stílusú játék. A játékban klasszikus szinteket kell teljesítened egymás után, de közben a többi párosítsd össze hármat stílusú játékétból, például a Jewels Blitz vagy a Match Arena játékokból ismert extra funkciók is megmaradtak.

Funkciók

Teljesítsd egyedi feladatokat jutalmakért

A Skydom minden egyes szintjének van egy célja. A cél általában bizonyos mennyiség leszedése egy adott típusú gyémántból vagy tárgyból. Ha sikerül, akkor teljesítetted a szintet és jutalomban részesülsz! Egyes szinteken más emberi játékosokkal együtt kell versenyezned online.

Készítsd különleges drágaköveket egyedi effektekért

Párosítsd össze hármat az azonos színű játékokból, hogy leszeed őket a tábláról és haladj a cél felé. Kombinálj össze minél több gyémántot a láványos effektekért.

Oldj fel új tartalamakat, ahogy haladsz előre

Kövesd a Skydom utat és juss el új helyekre, hogy felold az alkémikus segítődet, amint elérted az 1000 érmét. Ez a varázslótudós különleges bónuszgyémántokat tud neked készíteni, amelyeket fel tudsz használni a szintek során.

Tedd egyedivé a játékélményt

A Skydom játékban játék közben folyamatosan különféle tippeket fogsz kapni. Ha azonban úgy akarod, az opciókban ki is kapcsolhatod ezt a funkciót, hogy nagyobb kihívás legyen a szintek teljesítése. Az opciók menüpontban több további paramétert, például a játék nyelvét is átállíthatod.

Kiadás Dátuma

2020 március

Fejlesztő

A Skydom játékot a PecPoc Games készítette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2022. szept. 19.

Irányítás

Használd a bal egérgombot az ikonok húzásához és a játékhoz.

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés