Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mahjongg Solitaire

Értékelés:
7,6
(20 149 szavazatok)
Fejlesztő:
Arkadium
Megjelent:
2022. augusztus
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android

A Mahjongg Solitaire egy mahjong játék, hagyományos szabályokkal, de modern grafikával. Nem lehet összekeverni a táblácskákat, a játék pedig időre megy, viszont a tempója így is kényelmes.

Hogyan kell játszani?

Vedd észre a mintákat

A Mahjong egy trükkös puzzle játék. A játékban számtalan táblácska van, amelyek közül sok hasonló, de mégsem ugyanolyan. Azon kívül, hogy észre kell venned az ugyanolyan darabokat, azt a táblácskát, amely mellett mindkét oldalon van másik, nem tudod mozgatni. A mozgatáshoz, vagy a jobb, vagy a bal oldalnak szabadnak kell lennie.

Hagyadkozz a tippekre, ha elakadnál

A Mahjongg Solitaire játékban tippeket vehetsz igénybe, arra az esetre ha elakadnál, de a sok más mahjong játékban elérhető táblácskák újrakeverése, itt nem elérhető opció. A játék ezen kívül időre is megy, tehát nem gondolkozhatsz a végtelenségig.

Amikor a játék véget ér, kapsz egy pontszámot az összepárosított táblácskák alapján, valamint egy bónuszt az alapján, hogy milyen messzire jutottál, mielőtt lejárt volna az idő.

Táblácska csoportok

A Mahjongg Solitaire játékban összesen 144 táblácska van, amelyeket három fő csoportra lehet osztani:

  • Pontok - kör alakú szimbólumokat tartalmaznak
  • Bambusz - vonalakat tartalmaznak
  • Karakterek - a kínai kultúrához kötődő karaktereket ábrázolnak

Ezen kívül a Mahjongg Solitaire néhány olyan táblácskát is tartalmaz, amelyeket akkor is párosítani tudsz egymással, ha a rajtuk szereplő kép nem egyezik. Ezek színe kék vagy zöld.

Még több ilyen játék

A Mahjongg Solitaire kiváló választás kezdő, vagy gyakorlott mahjong rajongóknak egyaránt. Természetesen azonban, számos más játékot is találhatsz a mahjong játékok szekcióban. A Mahjong Connect és a Mahjong Classic két további rendkívül népszerű játék ebben a kategóriában.

Kiadás dátuma

2016 október

Platform

Webböngésző (asztali és mobil). Androidos változat is elérhető.

Utolsó frissítés

2022. aug. 03.

Irányítás

Használd az egeret a játékhoz

GYIK

A mahjong vagy a mahjongg a helyes írásmód?

Mindkettő írásmód helyes és ugyanazt a játékot jelöli

A Mahjongg Solitaire egy nehéz játék?

A mahjong általánosságban véve trükkös játék, de ez a többi játékhoz képest közepes nehézségűnek mondható. Bár nem tudod összekeverni a táblácskákat, 10 perced van gondolkozni és korlátlan számú tippet is igénybe vehetsz segítségül.

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés