Logo CrazyGames.hu
382 215
Értékelés
8,9

Csatlakozz a küzdelemhez és legyél te a legnagyobb kukac a Worms.Zone-ban. Egy online többjátékos arénában, rengeteg másik kukac ellen harcolva, annyit kell enned amennyit csak tudsz, hogy egyre nagyobbra és nagyobbra nőhess. Szedd fel a bónuszokat, hogy különböző előnyökhöz juss. Ez a .io játék nagyon addiktív!

Hogyan kell játszani?

A Worms.Zone a legjobb túléléséről szól. A játékban egy kukac vagy akinek minél többet kell ennie, hogy nagy és erős lehessen. Ki gondolta volna hogy kukacnak lenni ilyen király? Próbáld csapdába csalni az ellenfeleidet, hogy megszerezd az élelmüket.

A bal vagy a jobb egérgomb használatával turbó sebességre kapcsolhatsz. Használd okosan, hogy mások előtt odaérj, és felvehesd a különböző bónuszokat. Ahogy egyre nagyob leszel, egyre lassabban tudsz mozogni. Ezen kívül turbó sebességre kapcsolni is egyre többe kerül, így használd bátran amíg kicsi vagy, de sokkal óvatosabban amikor már nagyobrra nőttél.

Kukac dekorációk

Ahogy szintet lépsz a játékban, különböző, egyedi megjelenést adó dekorációkkal csinosíthatod a kukacod. Csekkold a worm's wardrobe szekciót a főmenüben, hogy válassz a különböző kinézetek közül.

Játék beállítások

Látogass el az options menüpontra, hogy kiválaszd milyen színekben jelenjen meg a játék. Ezen kívül 3 különböző élelemtípus közül is tudsz választani. Az options menüponton a főmenü jobb alsó sarkában találod.

Felvehető bónuszok

Figyeld a különböző bónuszokat, amik elszórva jelennek meg a játéktéren. Hat különbözőféle bónusszal találkozhatsz a játék során:

  • Piros és kék - vonzz magadhoz az élelemet távolabbról is
  • Kék - növeld az elfogyasztott élelem mennyiségét az ötszörösére
  • Lila - lásd, hogy hol pusztult el a többi kukac
  • Zöld - növeld a kukacod sebességét
  • Kör alakú zöld üveg - javítja a kukacod irányíthatóságát, hogy elkerülhesd az ütközéseket
  • Sárga - lásd a játékteret távolabbról, hogy több mindent észrevehess

Ahogy bejárod a játékteret, megtanulod majd egyre könnyebben felismerni a különböző típusú bónuszokat. Virtuális pénzérméket is felvehetsz amelyeket a játéktéren találsz.

Még több ilyen játék

A Worms.Zone sok más a Crazygamesen szintén elérhető .io játékhoz hasonlóan, nagyon szórakoztató és addiktív! A legtöbb .io játék online többjátékos játékteret és letisztult játékmenetet kínál.

Lent találhatsz, további hasonló kígyós és kukacos játékokat:

Powerline.io - A klasszikus snake-re nagyon hasonlító játék egy hatalmas többjátékos arénában. Érdekesség, hogy egy villámcsóvaként és nem pedig egy kígyóként játszol!

Wormate.io - A Worm.Zone-hoz nagyon hasonló, de más stílusú grafikával és játékmenettel, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt.

Paper.io - Ahelyett, hogy a kígyót vagy a kukacod méretét növeled, miért nem inkább az általa ellenőrzött területet teszed egyre nagyobbá?

Funkciók

  • Kellemes dizájn, remek színhasználat
  • Használd a bónuszokat, hogy előnyökhöz juss
  • Fejleszd a kukacod és oldj fel további tartalmakat
  • Egyszerű, de mégis király és addiktív!

Kiadás dátuma

2018 június

Fejlesztő

A Worms.Zone-t a Wild Spike készítette

Platform

Webböngésző

Android

iOS

Facebook Instant Games

Irányítás

Használd az egeret a kukac irányításához. A bal vagy a jobb egérgomb használatával tudsz turbó sebességre kapcsolni.

GYIK

Hogyan kell játszani a Worms.Zone-t?

Vezesd a kukacot az egér használatával. Vegyél magadhoz élelmet, vedd fel a bónuszokat és egyél meg más kukacokat, hogy egyre nagyobbra nőj.

Hogyan kapcsolok turbó sebességre a Worms.Zone-ban?

A bal egérgomb nyomva tartásával tudsz turbó sebességre kapcsolni. Ezen kívül a zöld gömb formájú bónusz felvételével ingyenes ideiglenes sebességbónuszt kapsz.

Hogyan lehet másik kukacokat megenni a Worms.Zone-ban?

Ahhoz hogy megehess más kukacokat először be kell vágnod eléjük, hogy neked ütközzenek. Amikor elpusztulnak kivetik magukból az összes elfogyasztott élelmet.

Hogyan lehet a leggyorsabban nőni a Worms.Zone-ban?

A kék bónusz felvételével rövid időre az ötszörösére növelheted az elfogyasztott élelem mennyiségét, így ezt keresve és felvéve gyorsabban tudsz növekedni.

A Worms.Zone olyan mint a Slither.io?

A Worms.Zone játékmechanikája hasonló a Slither.io-hoz, azonban itt eltérő környezetben, kukacok helyett kígyókkal teli játéktéren kell játszanod, és sokkal többféle tartalom is érhető el.

Végigjátszás

Irányítás

Irányítsd a kukacot az egérrel. Tartsd lenyomva a bal vagy a jobb egérgombot a turbó sebességre kapcsoláshoz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés