Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Getting Over It

Értékelés:
8,3
(262 835 szavazatok)
Megjelent:
2020. május
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Getting Over It egy szórakoztató mászós játék, ahol egy kalapács ügyes használatával kell feljutnod a hegy tetejére. Használd a fizika törvényeit az előnyödre és próbáld ki milyen messzire sikerül eljutnod mielőtt besokallnál!

A Getting Over It játékról

A Getting Over it egy rajongók által készített játék, melynek alapjául a rendkívül népszerű Bennett Foddy által fejlesztett eredeti PCs Getting Over it játék szolgált. A cél ugyanaz ebben a verzióban is, de a környezet teljesen eltérő.

Ebben a verzióban nem egy cserépbe szorult emberrel kell megmásznod a hegyet, hanem egy cserépbe szorult macskával kell különböző óriási akadályokat, növényeket és gyümölcsöket leküzdened. Az eredeti játékhoz hasonlóan, azonban ez is ugyanolyan trükkös és nehéz!

Tippek

  • Ne siess - ha túl gyorsan próbálsz haladni visszacsúszhatsz oda, ahonnan indultál
  • Használd okosan a kalapácsot, hogy átjuss a legnehezebb terepen
  • Őrízd meg a hidegvéred és próbáld újra

Még több ilyen játék

A Getting Over It egy viszonylag egyedi koncepcióval rendelkező játék. Ennek ellenére számos más játékban is trükkös akadályokat kell leküzdened. Hasonló játékok például a Short Life 2 és a Vex 6.

Kiadás Dátuma

2020 április

Fejlesztő

A Getting Over it ezen rajongói változatát a Griffpatch készítette. Ezt a játékot Benett Foddy eredeti Getting Over It játéka inspirálta.

Platform

Webböngésző

Irányítás

Használd az egeret a mozgáshoz

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés