Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Happy Wheels

Értékelés:
8,9
(87 224 szavazatok)
Megjelent:
2022. június
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Happy Wheels egy oldalra gördülő rongybaba fizika játék. Navigálj a pályákon egyedülálló karakterek közül választva, anélkül, hogy darabokra szakadnál. Hangzik könnyedén? Gondold újra. A Happy Wheels volt az egyik első böngészős játék, amely bolondos ragdoll fizikát használt játékának kulcsfontosságú elemei között.

Happy Wheels

A Happy Wheels 2010-ben tört fel a böngészős játék világába vad mechanikájával, furcsa karaktereivel és átgondolt felhasználók által készített szintjeivel. Az eredeti formájában ma is játszható, ahol felfedezheted a játékosok által készített zseniális szinteket és kipróbálhatsz különböző karaktereket a játékban.

Szintek

A Happy Wheelsben különböző eredeti és felhasználók által készített szinteken játszhatsz. Rengeteg választási lehetőséged van, amelyek közül néhány könnyebb bizonyos karakterekkel játszani. Szintfüggően akár a kerekesszékeddel közlekedhetsz valakinek a gyomrában, vagy dühös macskán keresztül vághatsz át az erdőn.

Minden szint célja változatos, a céltól a tokenek összegyűjtéséig. Van olyan szint, ahol nincsen konkrét cél. Emellett lehetőséged van saját pályákat is tervezni és megosztani őket a világgal tesztelés céljából.

Karakterek

Az Eredeti 4

A Happy Wheels karakterei messze nem szokványosak a platformerek között. Ahelyett, hogy szupererővel rendelkeznél, te egyszerűen csak egy rendes srác vagy. Az első karakter a Wheelchair Guy, egy kissé kopottas idősebb férfi, aki egy sugárhajtású kerekesszékben ül. Ahogy el tudod képzelni, egy ilyen kerekesszék irányítása komoly sérüléseket okozhat.

A másik két eredeti játék karakter az Irresponsible Dad (felelőtlen apa, aki a gyerekét a hátsó ülésen tartja) és az Effective Shopper, aki egy akadálymentesített robogóval közlekedik.

Minden karakternek a Happy Wheelsben egyedülálló képessége van. A Segway Guy tud ugrani, a Wheelchair Guy pedig fokozhatja a hajtóműveit, hogy gyorsabban mozogjon. Tudj meg többet a Happy Wheels karakterképességeiről.

Újabb Karakterek

A Happy Wheels továbbra is végtelen mókát nyújtott a játékvilág számára, ezért több új karakter is megjelent. Ezek közé tartozik a kreatív nevű Mopedes Pár, Fűnyíró Ember, Felfedező Srác, Télapó, Pogo Bot, Felelőtlen Anya és a Helikopteres Ember.

Hasonló Játékok

Vajon van olyan játék, amilyen a Happy Wheels? Nos, a játék megjelenése óta szinte végtelen számú hasonló játék készült bolondos ragdoll fizikával és átgondolt mechanikával. Az egyik ilyen kihívást jelentő játék a Short Life 2, egy kompromisszumok nélküli véres játék, ahol ügyetlenül irányítasz egy rongybaba férfit, mintha bábszínész lennél, halálos akadályok között. Ha pedig egy hagyományos platformert keresel vad fizika nélkül, akkor nézd meg az OvO-t.

Böngészd a rongybaba és véres játékokat további hasonló címekért!

Jellemzők

  • Számtalan, a felhasználók által készített pálya
  • Sok vicces mód, ahogy a végzet vár rád
  • Különböző karakterek, különböző előnyökkel
  • Pályák tervezése és készítése

Platformok

A játék böngészőben, iOS vagy Android alkalmazásként is elérhető.

Eredeti Megjelenési Dátum

2010 június

Fejlesztő

A játékot a Total Jerkface / Fancy Force LLC fejlesztette. A játék tervezője Jim Bonacci.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés