Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Freezeria

Értékelés:
8,9
(57 969 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Wiki oldalak:

Menedzseld a saját jégkrémboltodat a Papa's Freezeria játékban! Papa Louie elutazott, így neked kell helyette vezetned a jégkrémboltot! Készítsd el a tökéletes fagyit a vásárlóidnak ebben az ikonikus étterem menedzser játékban.

Hogyan kell játszani?

Készíts finom desszerteket

Az elején még egyszerűen indulnak a dolgok a Papa's Freezeria édességboltban.Alberto vagy Penny karakterét irányíthatod. Az elején még csak kevés vásárlót kell kiszolgálnod, így kényelmesen, ráérősen is dolgozhatsz.

Állítsd össze a vendég által kért jégkrémeket, hogy elégedetten távozzanak. A játék elején egy egyszerű oktatópálya segítségével sajátíthatod el az alapokat.

Oszd be az idődet hatékonyan

Ha azt gondolod, hogy ez egy könnyed nyári munka lesz, akkor nagyon tévedsz. Ahogy telnes a napok, úgy lesz egyre forgalmasabb a bolt és úgy kell egyre bonyolultabb rendeléseket teljesítened. Végül egyszerre már több jégkrémet kell összeállítanod párhuzamosan, így minden másodperc számítani fog.

A pontszámaid minden szint végén összeadódnak. A pontokat befolyásolja az elkészített jégkrémet minősége, íze és a kiszolgálás sebessége is. Minél több pontot szerzel, annál több borravalót fogsz kapni!

Vásárolj fejlesztéseket

Papa mindenképpen azt szeretné, ha a megkeresett pénz visszaforgatnád az üzletbe, ahelyett, hogy csak úgy elköltöd.

Számtalan fejlesztést vásárolhatsz, amelyek nagyban meg fogják könnyíteni a bolt irányítását. Szerezhetsz jobb fagyigépeket, automata keverőgépeket és más kiegészítőket, amelyek segítenek gyorsabban avgy jobban elkészíteni a rendeléseket. Ahogy egyre több rendelést kell teljesítened, úgy lesz egyre fontosabb az automatizáció. A konyhai eszközökön túl a bolt belső terének csinosítgatásával is növelheted a vásárlók elégedettségét.

Ismerd a vásárlóidat úgy, mint a tenyeredet

Ismerd a vásárlóidat. papa Louie komolyan veszi a vendégei elégedettségét. Találhatsz egy kis könyvet, amiben információk vannak a törzsvendégek szokásairól. Csekkold, hogy mi a vendégek kedvence, hogy még elégedetebben távozhassanak.

Még több Papa's Játék

Csekkold a Flash játékokat további klasszikusokért! Ne felejtsd el kipróbálni a Papa Louie sorozat további játékait is, mint például a Papa's Pizzeria vagy a Papa's Burgeria.

Funkciók

  • Vezesd Papa jégkrémboltját, amíg ő nyaral.
  • Állítsd össze a legfinomabb jégkrémeket az idilli tengerparti boltban.
  • Járj a vendégek kedvébe, hogy minél több borravalót kaphass.
  • Élvezd a jól menő biznisz előnyeit.

Fejlesztő

A Papa's Freezeria játékot a Flipline Studios készítette.

Kiadás Dátuma

2011 augusztus

Irányítás

Használd az egeret a játékhoz.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés