Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Bakeria

Értékelés:
9,0
(22 063 szavazatok)
Megjelent:
2016. március
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

Papa visszatért egy vadonatúj pités bolttal- Papa's Bakeria! Mint az újonnan alkalmazott pék, a feladatod az, hogy különböző finom péksüteményeket süss a vásárlóknak. Válassz egy karaktert és kezdj! A Papa's Bakeria-ban saját, egyedi karaktert is létrehozhatsz.

Hogyan kell játszani

Töltsd meg, süsd és díszítsd a recept szerint

Szeretted volna megszerezni álmaid állását, de sajnos az üzlet bezárt, és kénytelen voltál a Whiskfield Mallban lévő Papa Louie új Bakeria-jában elhelyezkedni.

Tűrd fel az ingujjadat, és készülj fel néhány véletlen égési sérülésre, miközben a papa felügyelete mellett néhány vendég kiszolgálásával megtanulod a pitekészítés alapjait. Egy idő után már te leszel a Bakeria főnöke, aki tökéletes pitéket vesz ki a sütőből az elragadtatott vásárlóknak.

Kezeld az időbeosztásod

Mint minden Papa's játék esetében, az időbeosztás kulcsfontosságú. Ahogy haladsz előre, egyre több vásárló lesz, egyre összetettebb rendelésekkel. Mindezeket a feladatokkal jól kell egyensúlyoznod, hogy a vásárlóid elégedettek legyenek! Figyelj arra, hogy a rendben legyenek a rendelések, a pite összeállítása, a sütése és a feltétek is. Ekkor kapod a legtöbb pontot.

A Bakeria fejlesztése

A fejlesztések segítenek, amikor a megrendelések elkezdenek bejönni. Az összegyűjtött pénzből fejlesztéseket vásárolhatsz a sütési és a pite elkészítési folyamatokhoz. Az üzlethelyiségben különböző berendezési tárgyak is rendelkezésre állnak, amelyek kellemessé teszik a várakozást a vásárlóidnak.

Jellemzők

  • Építs egy egyéni karaktert a karakterkészítőben!
  • Süss különféle ízletes pitéket ügyfeleinek
  • legyen minden hibátlan a legnagyobb borravlókhoz
  • A Bakeria fejlesztése a sütés egyszerűsítése érdekében

Megjelenési dátum

2016. március

Fejlesztő

Papa's Bakeria játékot a Flipline Studios fejlesztette. Nézd meg a többi éttermi játékok a Papa játékai részben.

Platform

Webböngésző

Használd a bal egér gombot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés