Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Wingeria

Értékelés:
8,8
(31 737 szavazatok)
Megjelent:
2021. május
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Papa's Wingeria egy alkalmi éttermi játék, ahol finom szárnyakat sütsz a vendégeknek. Tanuld meg, hogyan tálald tökéletesen a szárnyakat, és vásárolj fejlesztéseket, hogy javítsd a vásárlói élményt. A Papa's Wingeria-ban egyre csak zsúfoltabbak a napok, ezért dolgozz gyorsan, hogy minden rendelést időben elkészíts!

Hogyan kell játszani

Fogadd el a helyed a rangsorban

Fogd... ezeket a szárnyakat... és dobd be őket a sütőbe. Ki kell szolgálnunk a vendégeket. Papa Louie átvert téged, hogy az egyik éttermében dolgozz. Mostantól szerződéses kötelességed, hogy ízletes szárnyakat süss Papa Wingeria számára. Megmutatja neked az alapokat, és onnan fogsz feljebb jutni.

Adj hozzá elegendő szószt

Süsd ki a kért mennyiségű szárnyat, amíg a vonalig ér. Helyezd a szárnyakat a 3000-es szárnyforgatóba, és töltse bele a kért szószt. A Wingeria vendégei különböző szószokat szeretnek, ezért fontos, hogy pontosan időzítsd a szósz hozzáadást és a szárnyforgatást. Nincs annál rosszabb, mint amikor nincs elég szósz.

Pakold fel a szárnyakat

Az utolsó lépés. Pakold fel a szárnyakat szépen a tányérra, és add hozzá az összes szükséges extrát! Egyes vendégek szeretik meggyőzni magukat, hogy néhány zellerrúddal ez egészséges ételnek számít. Tálald séfcsókkal, de ne szó szerint. Azzal bajba kerülhetsz.

Lazíts egy kicsit a csirkeszárnysütős nap után

Minden nap a műszak után kapsz 3 jegyet, amivel játszhatsz a különböző minijátékok egyikében. Lehet célba lövöldözni, hamburgert elkapni, vagy bármelyik más minijátékot. Ha sikeresen teljesíted a kihívást, akkor valami olyan jutalmul kapsz, ami segít a játékban. A borravalóidat arra is felhasználhatod, hogy új tárgyakat vásárolj az étterembe.

A "Wingeria" játéktól a "Bling-eria" játékig

Dekoratív tárgyak, mint az asztalok és poszterek, segítenek javítani a várakozási időt a vendégek számára, míg az eszközök fejlesztései megkönnyíthetik és gyorsabbá tehetik az ételek előkészítését. Idővel az üzlet teljesen felszerelhető lesz új bútorokkal, padlóval, falakkal - minden kiegészítővel. Azonban előbb meg kell őket szerezned!!

Jellemzők

  • Válassz egy karaktert, vagy hozz létre sajátot.
  • Süsd ki a szárnyakat és tálald őket mutatósan.
  • Játsz a mókás minijátékokkal, hogy feloldj tárgyakat a kemény munkanap után.
  • Frissítsd a Papa's Wingeria-t a legszebb bútorokkal.

Megjelenési dátum

  • 2012. június (Flash)
  • 2014. augusztus (iOS)
  • 2019 február (Android)

Fejlesztő

A Flipline Studios készítette a Papa's Wingeria című játékot. Még sok más Papa's játékukkal is játszhatunk. További népszerű választás a Papa's Cheeseria és a Papa's Freezeria.

Platform

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

A játékhoz használd az egeret.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés