Logo CrazyGames.hu

Papa's Burgeria

67 795
Értékelés
9,1

A Papa's Burgeria visszatért! A Flash emulációnak köszönhetően, most újra elérhető a Papa's Burgeria, ingyenes és azonnal,a böngésződben. Papa téged állított, a neves hamburgerezőjének az élére. Fel kell venned a rendeléseket, majd elkészítenek, és kivinned a hamburgereket. Legyél jó hamburgeres és tedd Papa Louiet büszkévé.

Hogyan kell játszani?

Készítsd a burgereket szenvedéllyel

A Papa's Burgeria játékmenetén keresztül megismerheted a hamburgerkészítés alapjait. Vedd fel az első rendelésed és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Először a hamburgerhúst kell megsütnöd, a rendelésben meghatározott módon. Ezek után el kell készítened a hamburger szendvicset, paradicsom, hagyma, szószok, különböző hamburgerbucik és más hamburger összetevők felhasználásával.

Bánj jól az idővel

Ahogy haladsz előre a játékban új vásárlok fognak megjelenni, egyre bonyolultabb rendelésekkel. Ezzel egy időben az érkező vásárlók száma is nőni fog. Ez azt jelenti, hogy egyensúlyoznod kell majd a különböző rendelések teljesítése között, és minden másodpercet jól kell felhasználnod, ha a legjobb pontokat és a legnagyobb borravalót akarod bezsebelni.

Vegyél új felszerelést

Papa akarata, hogy a borravalóból fejleszd az éttermet, ahelyett, hogy eltapsolnád. Minden szint teljesítése után különböző fejlesztéseket és új felszereléseket vásárolhatsz. A boltban különféle eszközöket találsz, amik például segítenek a vásárlók türelmét növelni (mint a TV), hőlámpákat, amelyek melegen tartják a burgereket, és számos más hasznos cuccot.

Kövesd nyomon a törzsvásárlóidat

Papa nyomon követi az összes törzsvásárlóját. A vásárlói könyvbe megtekintve ellenőrizheted a vásárlóid személyes preferenciáit és elégedettségét.

Még több ilyen játék

Ha szereted a Papa Louie játéksorozatot, akkor csekkold a Papa's Pizzeria játékot is, egy hasonló gyorséttermi élményért. Még több szuper főzős játékért fedezd a a főzős játékok és az ételes játékok szekciónkat. A Penguin Dinner és a Penguin Dinner 2, szintén a kategória klasszikusai.

Még több klasszikus játékért felkeresheted a Flash játékok szekciónkat is.

Funkciók

  • Vezesd te Papa Hamburgerezőjét amíg ő távol van
  • Készítsd brutálisan ínycsiklandó burgereket
  • Járj a vásárlók kedvébe a nagy borravalóért
  • Fejleszd a konyhát a befolyt pénzből

Kiadás Dátuma

2021 szeptember

Fejlesztő

A Papa's Burgeria játékot a Flipline Studios készítette.

Platform

Webböngésző. Android és iOS verzió is elérhető.

Irányítás

Használd az egeret és a bal egérgombot a játékhoz

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés