Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Cheeseria

Értékelés:
8,5
(27 146 szavazatok)
Megjelent:
2015. június
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Wiki oldalak:

Papa Cheeseria egy éttermi játék ahol grillezett sajtos szendvicseket készítesz a vendégeknek. Tartsd be a kéréseket, és szállítsd a tökéletes sajtos kreációkat. Fejleszd a boltodat és játssz minijátékokat a műszakok között!

Hogyan kell játszani

Fogadd el a valóságot

Azt hitted, mekiben dolgozni a legalja? Hát, most itt vagy és szendvicseket gyártasz, mert egy piti tolvaj gyorsabban lenyúlta a zenés cuccodat, mint ahogy azt mondanád, hogy minimálbéres munka. Most pénzt kell keresned, hogy új szerkót vehess, hogy újra nyomhasd a rockot.

Tedd fel a feltéteket

Különböző pirítós feltétekkel kínozzák a sajtfüggő vendégek ízlelőbimbóit. Különböző kenyérfajták, sajtok, húsok, szószok vannak és még sok más. A rendelések eléggé összetettek lehetnek, és néhány vásárló, az úgynevezett "utolsó vendégek" extra válogatósak ezért nagyon figyelj, hogy a rendeléseik tökéletesek legyenek

Grillezzünk

A Papa Louie's nagyra becsült szendvicsezőjében dolgozni nem annyira kemény munka. Nagyon kifizetődő lehet, ha gondosan követed a vendégek utasításait, és olyan szuper grillezett sajtos szendvicset csinálsz, hogy a kamerába mosolyogva mondják, hogy "CHEEEEEESE". Csak arra vigyázz, hogy ne égesd meg azt a fránya pirítóst!

Tálald a séf csókjával

Megformáltad a tökéletes grillezett sajtos szendvicset. Most itt az ideje, hogy néhány sajtos sült krumplit adj hozzá a különleges "je ne sais quoi"-hoz. A Papa's Cheeseria minden rendeléséhez sült krumpli jár. A tulaj egy emberbarát.

Jellemzők

  • Válassz egy karaktert, vagy hozz létre sajátot a különböző testreszabási lehetőségek segítségével.
  • Különböző szendvicsek grillezése különböző feltéttel az éhes vendégeknek.
  • Játssz szórakoztató minijátékokat a grillnél töltött fárasztó műszakod után.
  • Fejlesztd fel a Papa's Cheeseria-t az összes csengővel és síppal.

Megjelenési dátum

2015. június

Fejlesztő

A Papa's Cheeseria a Flipline Studios által készült. Ez egy a sok Papa Louie játék közül Egy másik nagyszerű választás a kollekcióból Papa Freezeria!

Platform

A Papa's Cheeseria egy webböngészőn futó játék.

Használd a bal egérgombot az akcióhoz.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés