Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Donuteria

Értékelés:
8,8
(58 500 szavazatok)
Megjelent:
2014. június
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Papa's Donuteria egy alkalmi éttermi játék, amelyben finom fánkokat készíthetsz az ügyfeleknek. Ismerd meg, hogyan kell a tésztát gyúrni és szeletelni, kisütni, majd különféle édes és ízletes feltétekkel tálalni a fánkokat. A napok egyre csak pörgősebbek lesznek, ezért tanuld meg gyorsan dolgozni anélkül, hogy a minőséget feláldoznád!

Hogyan játszhatod a Papa's Donuteria-t

Szeleteld és gyúrd a tésztát

Papa Louie osztozik rajtad, a szegény fiún/leányon, aki az első munkáját keresi, és lehetőséget ad neked a Donuteria-jában. Megtanítja neked a fánkok alapjait, kezdve a tészta tekercselésével és szép körökre szeletelésével. Süsd ki a megfelelő mennyiségű fánkot addig, amíg el nem érik az első vonalat, majd fordítsd meg őket, hogy a másik oldaluk is megsüljön.

Kend be és tegyél rá feltéteket

A fánkok elkészítésének következő lépése a bevonás. Az első réteg finomságához a fánkokat különféle mázakba és cukorbevonatokba mártják, és olyan tölteléket raknak beléjük, amit az ügyfél kér.

Ezután következik a feltétállomás! Itt találhatod meg az összes olyan feltétet, amelyek a Papa's Donuts-ot a legjobbak közé emelik. Legyél minél pontosabb, hogy a legmagasabb elégedettséget nyújtsd az ügyfeleknek!

Élvezd a szabadidődet

Minden műszak után 3 lehetőséged van különféle mini játékokra. Lehet, hogy játszol a Papa's Raceria-val vagy bármelyik másik kis mókás játékkal. Ha sikeresen teljesíted a kihívást, jutalmat kapsz, amely segít neked a játékban. A borravalódat is felhasználhatod az étteremben új dolgok vásárlására.

Turbózd fel a fánkboltod

Az asztalok és a poszterek olyan dekorációs tárgyak, amelyek javítják az ügyfelek várakozási idejét, és az eszközök fejlesztése könnyebbé és gyorsabbá teszi az ételek elkészítését. Végül a bolt padlója teljesen új bútorokkal, padlóburkolattal és falakkal lesz berendezve - minden csengettyű és cingár. Előbb azonban meg kell őket szerezned!

Jellemzők

  • Válassz egy karaktert vagy hozz létre sajátot
  • Készíts különféle fánkokat a semmiből!
  • Élvezd a műszak utáni különféle mini játékokat
  • Fejleszd fel a Papa's Donuteria-t a legnagyobb minőségű bútorokkal

Megjelenés dátuma

  • 2014. június (Flash)
  • 2019. június (Android és iOS)

Fejlesztő

A Flipline Studios fejlesztette a Papa's Donuteria-t. Rendelkeznek még sok más Papa's játékkal, amit ingyen játszhatsz. Két másik népszerű választás a Papa's Wingeria és a Papa's Hotdoggeria.

Platform

  • Web böngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

További hasonló játékok

Ha élvezted ezt a játékot, nézd meg a lazább játék kínálatunkat, ahol olyan népszerű játékokat találsz, mint a Dumb Ways to Die vagy a Little Alchemy. Egy másik szórakoztató játék a World's Hardest Game, amellyel tesztelheted a precizitásodat.

Az egér bal gombjával készíthetsz fánkot.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés