Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Donuteria

Értékelés:
8,8
(40 005 szavazatok)
Megjelent:
2014. június
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Wiki oldalak:

A Papa's Donuteria egy alkalmi éttermi játék, ahol finom fánkokat készítesz a vendégeknek. Tanuld meg hogyan kell gyúrni és szaggatni a tésztát, sütni és tálalni a fánkokat különféle édes és ízletes feltétekkel. A napok csak még mozgalmasabbá válnak, ezért tanulj meg gyorsan dolgozni anélkül, hogy a minőséget áldoznád fel!

Hogyan kell játszani

Vágd fel és gyúrd meg a tésztát

Papa Louie megsajnált téged, egy szegény fiú/lány vagy, aki az első állását keresi, és lehetőséget adott neked a Donuteria-jában. Megtanítja neked a fánk készítés alapjait, kezdve a tészta kinyújtásával és szép kör alakúra szaggatásával. Süsd ki a szükséges mennyiségű fánkot, amíg el nem érik az első vonalat, majd fordítsd meg őket, hogy a másik oldalukat is megsüsd, amíg teljesen elkészülnek.

Bevonás és feltétek hozzáadása

A fánkok elkészítésének következő lépése a bevonás folyamata. Mártogasd bele a fánkokat különböző mázakba és cukorkabevonatokba az első réteg finomság hozzáadásához, és töltsd meg a fánkokat töltelékkel, ha azt kéri a vendég.

Ezután jön a feltétek állomása! Itt találod meg azokat a feltéteket, amik a Papa's Donutsot a legjobbá teszik, amit pénzért vásárolhatsz. Légy a lehető legprecízebb, hogy a legmagasabb elégedettséget kapd a vendégektől!

Élvezd a szabadidődet

Minden műszak után 3 lehetőséged van az különböző minijátékok közül választani. Játszhatsz például a Papa's Raceriával vagy bármely más szórakoztató kis játékkal. Ha sikerül teljesítened a kihívást, jutalmat kapsz, ami segít a játékban. A borravalódat is felhasználhatod új tárgyak vásárlására az étterem számára.

Frissítsd fel a fánkboltot

Dekoratív tárgyak, mint az asztalok és poszterek, segítenek csökkenteni a várakozási időt, míg az eszközök fejlesztése könnyebbé és gyorsabbá teheti az étel elkészítési folyamatát. Idővel az üzlet padlója teljesen felszerelhető lesz új bútorokkal, padlóval, falakkal - mindenféle csilingeléssel és csipetnyi extra kényeztetéssel. Előbb azonban meg kell őket szerezned!

Jellemzők

  • Válassz egy karaktert vagy hozd létre a sajátodat
  • Készíts különböző fánkokat nulláról!
  • Élvezd a különböző minijátékokat a műszak után
  • Frissítsd fel a Papa's Donuteriát a legjobb berendezésekkel

Megjelenési dátum

  • 2014. június (Flash)
  • 2019. június (Android & iOS)

Fejlesztő

A Flipline Studios fejlesztette a Papa's Donuteria játékát. Nekik még sok más Papa's játékuk van, amivel ingyen játszhatsz. Két másik népszerű választás a Papa's Wingeria és a Papa's Hotdoggeria.

Platform

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

Az egér bal gombjával készíthetsz fánkot.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés