Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Text Twist

Értékelés:
8,0
(11 717 szavazatok)
Megjelent:
2017. február
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Text Twist egy szórakoztató szójáték, amit a GameHouse fejlesztett. Rakj ki annyi szót a megadott betűkből, amennyit csak tudsz, mielőtt lejárna az idő. Minden egyes helyes szóért pontokat kapsz.

Hogyan kell játszani?

A Text Twist játékban könnyű és nehezebb szavakat egyaránt ki kell majd találnod. Minden kirakott szónak legalább 3 betűből kell állnia. Összesen 2 perced van minden körben, hogy annyi szót találj, amennyit csak tudsz, mielőtt lejárna az idő. Ahhoz, hogy továbbjuss a következő körben meg kell találnod a kirakható leghosszabb szót is.

A Text Twist teszteli az olvasási és kombinálási képességed. Ahogy egyre előrébb és előrébb jutsz a játékban, a megtalálandó szavak úgy válnak egyre nehezebbé. Egy idő után csak akkor marad esélyed, ha igazán jól tudsz angolul.

Segítségként a játékban elérhető a "twist" funkció, ami összekeveri a betűket. Ha elakadnál, és inkább teljesen új szavakat keresnél akkor ez nagyon hasznos lehet.

Még több ilyen játék

Ha még több szókeresős kihívásra vágysz csekkold a szójátékok szekciót. Itt találsz nehezebb, és könnyebb, fiatalabbak számára is szórakoztató játékokat egyaránt. A leggyakrabban játszott játékok a Word Wipe a Drawize és a Crossword Connect.

Funkciók

  • Használd a nyelvi kreativitásod, hogy megtaláld a szavakat
  • Szórakoztató játékmenet, amely teszteli az angoltudásod
  • Izgalmas, időre menő körök
  • Az egyre növekvő nehézség teszi a játékot igazi kihívássá

Fejlesztő

Ezt a játékot a GameHouse készítette

Platform

Webböngésző ( asztali és mobil)

Bevezetés

A játékmezőn körök vannak, amelyeket egy betű jelöl. Kattintsd az egyik betűre, hogy elhelyezd azt a felette lévő mezőbe, majd nyomd le az Enter gombot amikor kész vagy. A szó a képernyő tetején lesz látható. Minden menetben van egy titkos "bingo" szó, amit ha kitalálsz extra pontokat kapsz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés