Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Google Feud

Értékelés:
8,4
(78 924 szavazatok)
Fejlesztő:
Justin Hook
Megjelent:
2019. május
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Google Feud egy Google kitalálós játék, amelyben egy Googlenek feltett kérdés ismeretlen részét kell kitalálni. Minden kérdésre 10 válaszlehetőség van, az amerikában népszerű Family Feud showműsorhoz hasonlóan. A showműsorhoz hasonlóan itt is csak hármat lehet próbálkozni, úgyhogy gondold át jól, hogy mit választasz!

Hogyan kell játszani?

A kihívás

Ha úgy gondolod, hogy ismered az embereket, gondold át újra. A Google Feud egy kihívásokkal teli kvíz játék, amelyet egyszerű játszani, de nehéz benne igazán jóvá válni. A helyes válaszok sok esetben meglepnek, szórakoztatnak, vagy valósággal sokkolni is fognak, miközben próbálod kitalálni, hogy mire és miért keresnek rá az emberek a Googleben.

Válassz kategóriát

A Google Feud játékban 4 különböző kategória van. Ezek a kultúra, emberek, nevek és kérdések. Egy menet egy kérdéskiegészítésből és 3 válaszlehetőségből áll. Ezután kiválaszthatod, hogy a következő menetre új kategóriát szeretnél-e, vagy maradsz az eddiginél.

Játsszd a játékot

Minden helyes válaszlehetőség után 1000 és 9000 pont közötti jutalom jár. Ha 3 próbálkozás után sem sikerül kitalálnod a helyes választ akkor pont nélkül zárod a kört. Gondold át jól mielőtt válaszolsz.

Google feud válaszok

Ha segítségre szorulnál a Google Feud játékban akkor a Google keresőbe beütve a kérdést az automatikus kitöltési javaslatok adhatnak tippeket a helyes választ illetően.

Még több ilyen játék

Próbáld ki a többi szórakoztató kvízjátékunkat is. Itt a Flash korszakból megmaradt olyan klasszikusokat is megtalálsz, mint például a The Impossbile Quiz és a The Idiot Test. Egy klasszik trivia játékért pedig csekkold a Quizzland Trivia játékot.

Funkciók

  • Négy kategória: kultúra, emberek, nevek és kérdések
  • Viccess, bizarr és sokkoló megfejtések
  • Egyszerű de nagyszerű játékmenet
  • Szuper játék akár barátokkal vagy a családdal is

Fejlesztő

A Google Feud játékot az amerikai Justin Hook készítette. Justin egy kretaví géniusz, aki rajzfilmeket is készített (pl. Bob's Burgers), valamint számos képregény és népszerű weboldal megalkotója.

Kiadás dátuma

Ezt a játékot eredetileg 2013 április 23.-án adták ki. Ezt a különleges verziót, csak itt, a CrazyGames.hu oldalon játszhatod.

Platform

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

Irányítás

Használd az egeret a játékhoz

GYIK

Hogyan kell játszani a Google Feud játékot?

Próbáld kitalálni mire keresnek rá az emberek a leggyakrabban, az adott feladványra vonatkozóan

Mi az a Google Feud?

A Google Feud egy Google alapú kitalálós játék ahol ki kell találnod a 10 leggyakrabban keresett kifejezést az adott feladványra vonatkozóan. Mint a népszerű Family Feud vetélkedőben, itt is 3 alkalommal válaszolhatsz rosszul, mielőtt kiesnél.

A Google Feud elérhető appon is?

A Google Feud játéknak jelenleg nincs hivatalos okostelefonos verziója. Egyszerűen játszd inkább egyenesen a böngésződben, letöltés nélkül!

A Google Feud egy online többjátékos játék?

Nem, a Google Feud jelenleg nem támogatja az online többjátékos játékmódot, a számítógép ellen játszol

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés