Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

The Impossible Quiz

Értékelés:
8,7
(77 498 szavazatok)
Megjelent:
2023. január
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A The Impossible Quiz egy online kvízjáték, amely... Majdnem lehetetlen. A kérdések mind nehéz válaszolni és oldalirányú gondolkodást igényelnek. Összesen 110 kérdésre kell válaszolnod, és csak három életed van, tehát győződj meg róla, hogy készen állsz a kreatív gondolkodásra!

Hogyan kell játszani

Alapok

Csak egyetlen helyes válasz van, tehát kattints az egyik négy válasz közül, és reménykedj, hogy eléggé oldalirányúan gondolkodsz ahhoz, hogy helyes választ találj. Némely válasz nagyon absztrakt, de hét kihagyás áll rendelkezésedre néhány kérdés kihagyásához. Természetesen mindezt a hét kihagyást szükséged lesz használni ahhoz, hogy teljesítsd a 110. kérdést, amely az utolsó kérdés.

A The Impossible Quiz nem csak abszurd kérdések megválaszolásáról szól. Az egész játék tele van logikai rejtvényekkel, hogy kihívást jelentsen és kívülre lendítse a gondolkodásodat.

Válaszok

Ha nem tudod kitalálni a válaszokat és segítségre van szükséged, nézd meg a videónkat alább. Néhány válasz időzített bombával is ellátott, hogy még nagyobb legyen a nyomás, miközben küzdesz a válaszadással.

Hasonló játékok

Nézd meg kvízjátékainkat, ahol még több kihívást jelentő kérdést találsz. Ha tetszett a The Impossible Quiz, akkor érdemes megnézned a The Idiot Test játékot is, ami egy másik szórakoztató klasszikus a Flash aranykorából.

Fejlesztő

A The Impossible Quiz fejlesztője a Splapp-me-do, akit követhetsz a Twitteren.

Megjelenési dátum

A The Impossible Quiz eredetileg 2007-ben jelent meg online Flash játékként. A játékot aztán 2019-ben HTML5-ben újra kiadták.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés