Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Pixel Warfare

Értékelés:
8,7
(381 810 szavazatok)
Fejlesztő:
Angel Hrisimov
Megjelent:
2022. április
Utolsó frissítés:
2024. június
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)

A Pixel Warfare egy szuper multiplayer FPS játék pixeles grafikával és 8-bites zenével. A taktika központú klasszikus játékmenet során számtalan fegyver és pálya elérhető. Válassz ki egy játékot a menüben a játék elindításához!

Játékmenet

Lépj be azonnal egy online csatába

A Pixel Warfare játékban mindig számtalan aktív játékszobát találhatsz, amelyekbe belépve azonnal harcolni kezdhtesz! A különböző játékszobákban különböző pályák között választva találhatod meg a kedvenceidet.

Használj egy rakás fegyvert

A Pixel Warfare játékban számtalan fegyver közül választhatsz miután elkezdődött a játékmenet. Van shotgun, mesterlövész, rakétavető, gépfegyver és számtalan más.

Hozz létre saját szobát

Ha úgy kívánod, saját szobát is létrehozhatsz az általad kedvelt preferenciákkal. Kiválaszthatod a pályát, játékmódot, a játékidő hosszát, a játékosok számát és az engedélyezett fegyvereket.

Érd el a legjobb eredményeket

A Pixel Warfare megjegyzi a statisztikáidat, mint például a halálok száma és a K/D arány, amelyet tudsz követni a menüben is. Erre visszatekintve ellenőrízheted, hogyan teljesítesz.

Még több ilyen játék

A Pixel Warfare egy szuper, kompetitív belső nézetes lövöldözős játék. Hasonló játékokért csekkold a Bullet Force, a Forward Assault és a Fields of Fury játékokat.

Fejlesztő

Ezt a játékot Angel Hrisimov készítette.

Utolsó frissítés

2024. jún. 25.

Irányítás

  • Mozgás: W,A,S,D vagy kurzornyilak
  • Újratöltés: R
  • Fegyverválasztás: 1-6
  • Menü: Tab

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés