Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Miniblox

Értékelés:
8,7
(100 978 szavazatok)
Fejlesztő:
Miniblox
Megjelent:
2024. március
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Miniblox egy online játék, melynek voxel grafikája és változatos minijáték választéka van. Fedezd fel az ötletek végtelenségét, amint belemélyedsz a kreativitás és versengés vibráló világába. Csatlakozz, és kezdődjenek a voxel kalandok!

Hogyan kell játszani

Alapvető játékmódok

A Miniblox két alapvető játékmódja a túlélés és a kreatív. A túlélés, ahogy a Minecraft-ban, abból áll, hogy semmivel kezdesz, túlélési céllal, míg a kreatív módnak a szabadjára engedett képzelet a lényege. Ha biztos akarsz lenni, hogy egy olyan játékhoz csatlakozol, amiben más játékosok is vannak, kattints a böngészésre, hogy megtekinthesd a aktív játékok listáját, amikben már vannak játékosok!

Világ létrehozás

Mint más kreatív voxel játékokban, itt is lehet nyersanyagokat gyűjteni, megemelni a talajt, építményeket építeni és különböző tárgyakat készíteni a fejlődéshez. Szintén lehet saját világokat létrehozni és betölteni, melyek egyedi jellemzőkkel, tereptípusokkal rendelkeznek, és lehet saját "magvakat" használni, hogy világokat generáljunk egyedi beállításokkal.

Minijátékok

A Miniblox-ban számos minijáték található különböző célokkal. Válaszd a PvP harcokat, mint az Eggwars és Skywars, vagy mutasd meg ugróképességed a parkour-ban. Íme a teljes lista, amit felfedezhetsz!

  • KitPvP
  • Skywars
  • Eggwars páros
  • Eggwars négyes
  • Spleef
  • Híd párbajok
  • One in the quiver
  • Klasszikus PvP

Online játékmenet

A Miniblox-ban rengeteg pénzgyűjtési és társasági funkció található. Barátokat hozzáadhatsz, saját szobákat hozhatsz létre a saját kritériumaid szerint, és meghívhatod más játékosokat, hogy veled csatlakozzanak.

Szedd össze a játékokból kapott érméket, és napi bejelentkezési bónuszokat, hogy új bőröket vásárolhass!

További Játékok, mint a Miniblox

Sok más ingyenes és szórakoztató játék hasonló a Miniblox-hoz található a CrazyGames-en. Ha egy újabb játékra vágyolsz, ajánljuk a Bloxd-ot, egy hasonló típusú játékot különböző játékmódokkal. Ha valami harc-orientáltabbat szeretnél, nézd meg a Voxiom.io-t.

Megjelenés Dátuma

2019 január

Platform

Web böngésző (asztal és mobil)

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés