Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Jacksmith

Értékelés:
9,2
(28 990 szavazatok)
Megjelent:
2021. május
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Jacksmith egy kézműves játék, ahol fegyvereket kovácsolhatsz a katonáknak, és csatlakozhatsz hozzájuk a csatatéren, miközben szörnyeket gyilkolnak. Készíts tökéletes fegyvereket, hogy a katonák csatába álhassanak, és a legnagyobb esélyük legyen a sikerre!

Hogyan kell játszani

Készíts kardokat a csatához

A Jacksmith hasonló más Flipline játékokhoz, mint például a Papa's Cheeseria, de itt szendvicsek készítése helyett fegyvereket készítesz a csatához! Kezdd azzal, hogy az olvadt rezet kardokká formázod és kalapálod, mielőtt egy harcos kezébe illő markolattal fejeznéd be.

Teszteld őket a csatatéren

A kovácsműhelyben töltött minden nap után a katonáid az általad készített fegyverekkel vonulnak csatába különböző szörnyek és ellenségek ellen. Míg ők a háborúban vannak, a zsákmány kirepül majd, hogy te megszerezhesd. Ezek a tárgyak általában drágakövek, amelyeket a boltban költhetsz el, és nemesfémek, amiket új fegyverek készítéséhez használhatsz. A magasabb pontszámmal rendelkező fegyverek jobban teljesítenek a harcban, így több zsákmányt kapsz a fegyverkészítő állomásodon.

Fejlődésed során több fegyvert oldhatsz fel

A napok előrehaladtával új fegyvereket oldhatsz fel, amelyeket elkészíthetsz. Minden új tárgyat ügyesen, a specifikációnak megfelelően kell megépíteni, legyen szó íjakról, fejszékről, kardokról vagy ágyúkról. A bátor harcosoknak a napok előrehaladtával egyre erősebb fegyverekre lesz szükségük. A jobb minőségű fémek használata tartósabb fegyvereket eredményez.

Vásárolj fejlesztéseket a Ganders-től

Meglátogathatsz egy Ganders nevű menő struccot a kis háborús boltjában, hogy különféle fejlesztéseket vásárolj a a drágaköveidből , amelyeket fémekhez használhatsz. Ez egy remek hely, hogy elkölts egy kis pénzt egy hosszú, szörnyek felnyársalásával és kaszabolásával töltött nap után! Különböző markolatokat és egyéb szép tárgyakat találsz itt, amelyek használatukkor további előnyökkel járnak.

További ilyen játékok

Ha már elsajátítottad a Jacksmith művészetét, nézd meg más klassz kézműves játékainkat is! Az ebben a kategóriában népszerű játékok közé tartozik a Grindcraft és a Mr Mine. A Papa játékai, a Flipline szórakoztató főzős játékai is tetszhetnek.

Jellemzők

  • Készíts különféle fegyvereket a kovácsműhelyedben
  • Formázd, kovácsold és készítsd őket a legmagasabb minőségben a legnagyobb sikerélmény érdekében
  • Nézd meg, milyen jól teljesítenek a fegyvereid a csatában a kézműves képességeid alapján
  • Szerezz zsákmányt a harcok során, ami segít a legmenőbb fegyverek elkészítésében
  • Vásárolj különféle kiegészítőket és tárgyakat, amire szükséged van.

Fejlesztő

A Jacksmith fejlesztője a Flipline Studios.

Megjelenés

A játék 2012-ben jelent meg Flash webböngészős játékként.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Használd az egér bal gombját az akciókhoz.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés