Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Duck Life 3

Értékelés:
9,1
(27 657 szavazatok)
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Duck Life 3 egy kacsaversenyzős játék, amelyben genetikailag módosított kacsák fejlődnek ahogy haladsz előre. Válassz az egyik négy kacsafajta közül, és fejlődj azáltal, hogy minden ligát teljesítesz. Mint az előző játékban, az edzés nélkülözhetetlen a szintlépéshez és a képességeid fejlesztéséhez.

Újdonságok

Evolúció

A Duck Life 3 a Duck Life 2 játékot továbbfejleszti azzal, hogy bevezeti a négy alap kacsafajtát, amelyek különböző statisztikákkal rendelkeznek és fejlődnek a ligák teljesítése során. Minden liga teljesen más esztétikával és új edzési lehetőségekkel rendelkezik.

Ligák

Az első játékhoz képest három ligát találsz, amelyek eltérő helyszíneken játszódnak. Mindegyik liga selejtezőkből és döntőkből áll. Az amatőr ligában a versenyek egy farm területén zajlanak. Valószínűleg ez az a farm, ahol a farmer feltalálta a genetikailag módosított kacsákat.

A haladó liga Londonban játszódik, míg a profi liga a Húsvét-szigeten. Észre fogod venni, hogy az edzések szintje egyre nehezebbé válik, ahogy haladsz a ligákban.

Játékmenet

Alapok

A Duck Life 3 játékban a kacsád alapvető képességeinek edzésével kezded. Ezek a képességek a futás, repülés, mászás és úszás. Az edzés elengedhetetlen lépés a versenyek előtt, hiszen ezek az edzések meghatározó elemei a játéknak. Amikor készen állsz a versenyzésre, csak hátradőlsz és figyeled, hogy milyen jól teljesít a kacsád!

Haladás

Az edzés a játékbeli valuta megszerzéséhez is elengedhetetlen, és ez a valuta lehetővé teszi a haladást. Szerezz minél több érmét az edzés során, és vásárolj kacsatápot, hogy növelhesd az energia szintedet.

További Játékok

Ha élvezed a kacsa sportoló szerepet, akkor nézd meg a Duck Life sorozat többi játékát. Érdekes lehet a Duck Life 4 játéka, valamint a Duck Life: Space játéka. Nézz körbe a futós játékaink között is, ha hasonló játékokra vágysz a Duck Life-hoz.

Fejlesztő

A Duck Life 3-et a Wix Games készítette.

Megjelenési dátum

  • Eredeti megjelenés dátuma: 2011. május
  • Frissítés: 2017. október

Folytatások

A Duck Life 3 közvetlen folytatása az elképesztő Duck Life 4. Az eredeti négy Duck Life játék után a Wix Games kiadott egy további játékot, a Duck Life: Space-t.
Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés