Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Run 3

Értékelés:
8,9
(94 604 szavazatok)
Megjelent:
2014. június
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

Fedezd fel a világűrt a Run 3-ban. A Run 3 egy rendkívül addiktív, végtelen futós akciós/platform játék, amelyben egy kis szürke űrlényt játszol. A kis űrlény jogosulatlanul tartózkodik egy építészeti kihívásokkal teli területen, ami az űrben lebeg. Miután betörtél a tilos övezetbe, ami tele van egyre veszélyesebb lyukakkal, futni kell. Ha beleesel az egyik lyukba, elveszíted magad az űrben, ezért ügyelj, hogy hova lépsz!

De a Run 3 játékban az egyetlen verejték, amit láthatsz, az a tenyeredről lesz, miközben futkosol és ugrálhatsz őrült akadályokon egy idegen környezetben, ahol a fizika törvényei nem mindig érvényesek! Miért körözöl, amikor olyan pályán futkározhatnál, ahol egyre veszélyesebb lyukakba kerülsz az előrehaladással? Ráadásul ez a játék az űrben játszódik, ami minden napszakban jobb, mint a park vagy a konditerem!

Próbáld ki a különböző játékmódokat

Amikor a Run 3-at játszod, több különböző játékmód közül választhatsz, beleértve az 'Explore' módot és az 'Infinite' módot. Az 'Explore' módban haladhatsz előre a szinteken, míg az 'Infinite' módban tesztelheted ügyességedet a nyilak segítségével egy végtelen változatban. Ez minden bizonnyal az egyik legjobb flash játék, amit valaha láttunk, és egy nagyszerű futós-ugró cím.

Jellemzők

  • Korlátlan lehetőségek - ugorj át az akadályokon vagy fuss a falakon, hogy megváltoztasd a gravitációt és segíts (vagy Éppen ellenkezőleg, akadályozd) játékmenetedet
  • Találj meg új földönkívüli karaktereket, akik növelt képességeikkel segítenek a túlélésben
  • Egyedi grafika, amely 3D-s játékmenetet ötvöz rajzfilmes stílussal
  • Egyszerű irányítás, amely megkönnyíti a játék elsajátítását és játszhatóságát

Platformok

A Run 3 játszható böngészőben, Androidon és iOS-en egyaránt.

Fejlesztő

A játékot Joseph Cloutier, egy amerikai indie fejlesztő készítette.

Megjelenési dátum

2014 júniusa

Technológia

Ez a játék flash alapú. Bizonyosodj meg arról, hogy engedélyezted a flash-t és frissítsd az oldalt, hogy elindítsd a játékot.

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés