Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Ships 3D

Értékelés:
9,0
(220 209 szavazatok)
Fejlesztő:
ASDF Games
Megjelent:
2022. május
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:

A Ships 3D egy online tengeri csatás játék, amelyben hatalmas hajókkal kell kaotikus tengeri csatákat túlélned. Játssz együtt a barátaiddal az akár 20 fős online többjátékos csatákban.

Hogyan kell játszani?

.io hajó csaták

A Ships 3D izgalmas engeri csatákat hoz el .io online aréna környezetbe. Vegyél részt izgalmas nyílt tengeri hajóscsatákban, süllyeszd el az ellenséges hajókat és manőverezd ki a támadásaikat.

Manőverezz, célozz és tüzelj

Fordítsd úgy a hajót, hogy te vagy a téged segítő BOT eltalálhassa az ellenséges hajókat. A segítőbot azért van, hogy megkönnyítse a dolgod, de ha úgy kínánod te magad és a saját kezedbe veheted a célzást és a tüzelést.

Válaszd ki a legénységed

Egyedi kódok segítségével meghívhatod a barátaidat a csapatodba. Egy összeszokott csapattal könnyeb hatékonyan irányítani a hajót és legyőzni a többieket.

Fejleszd a hajót

A csaték közben aranyat szerezhetsz és szintet léphetsz. Használd ezt arra, hogy egyre jobb és nagyobb ágyúkkal fegyverezd fel a hajódat.

Még több ilyen játék

A Ships 3D egy remek játék a .io játék kollekciónkból és a csatahajós játék kollekciónkból. Hasonló játékok még például a Krew.io, a Rocket Bot Royale és a Stabfish 2.

Kiadás Dátuma

május 2022

Fejlesztő

ASDF Games

Platform

Webböngésző

Irányítás

  • Mozgás: WASD
  • Kamera mozgatás: egér
  • Interakció: F (kormányzás, vitrola és ágyúk)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés