Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Night City Racing

Értékelés:
8,3
(261 949 szavazatok)
Fejlesztő:
RHM Interactive
Megjelent:
2023. január
Utolsó frissítés:
2023. április
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Osztályozás:

A Night City Racing egy autóverseny játék fantasztikus versenyekkel, epikus mutatványokkal és lenyűgöző szuperautókkal. Vegyél részt különböző versenyeken és egyedi kihívásokon. Használd a pénzt a feltűnő új autók vásárlására. Mutasd meg barátaidnak, hogy ki a legjobb versenyző a kétjátékos módban, vagy repülj egyedül és vigyél haza egy trófeát.

Hogyan kell játszani

Versenyezz az ellenfelekkel

Tedd magad kormánya mögé és szállj szembe a világ legjobb sportautóival. Ahogy haladsz előre, 16 nehézséget növelő verseny kihívást kell teljesítened. Mérkőzz meg a városi utak bonyolult kanyaraival vagy az egyik légi terület nyitott tájával ezekben a izgalmas versenyeken.

Teljesíts különböző kihívásokat

Keresd meg a plusz pénzt az öt szórakoztató kihívás teljesítésével. Versenyezz egy repülőgéppel vagy a végigvezető pályára az idő ellen. Ha sikeres vagy, a pénz a számládra érkezik.

Menj egy száguldásra a szabad játékban

Bolondulj a nyílt világú szabad játék módban. Szerezd meg a készpénzt, miközben lenyűgöző mutatványokat hajtasz végre és korlátok nélkül száguldozz az antennákkal és más mutatványokra alkalmas tárgyakkal teli arénában.

Vásárolj és fejleszd a szuperautód

Használja a megszerzett aranyérmeidet, mint egy vakmerő kormányos a szuperautó gyűjteményed bővítéséhez. Finomítsd a motort és a fékeket. Válassz magadnak pörölyöt színű festést. A Night City Racingben te ülsz a kormány mögé.

További játékok, melyek hasonlítanak erre

A CrazyGames rengeteg autós és versenyzős játékkal rendelkezik, így ha befejezted a Night City Racinget, nézd meg őket is! Az egyik, ami jelenleg népszerű, az a Mr. Racer. Egy másik kiváló versenyjáték a Turbo Stars - Rival Racing.

Megjelenési dátum

2023 január (Android és WebGL)

Fejlesztő

A Night City Racing RHM Interactive által lett fejlesztve.

Platformok

  • Web böngésző
  • Android

Utolsó frissítés

2023. ápr. 06.

Gameplay videó

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés