Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Drift Játékok

Vedd be a kanyarokat úgy, mint egy igazi profi ezekben a drift játékokban. A játékokat rendezhet népszerűség, hozzáadás dátuma, vagy legtöbbet játszott szerint.

A driftelés művészete

A driftelés egyszerre sport és művészet. Ez a fajta művészet az 1970-es években, Japánban vált először népszerűvé. Később olyan manga sorozatok nyomán ismerte meg az egész világ, mint például az 1995-ös Initial D.

A drifting egyben nagyon komoly sport is, így ha igazi gamer vagy, akkor ez egy remek lehetőség, hogy megmérettesd magad. Az online többjátékos drift játékoknak hála akár a barátaiddal együtt is játszhattok.

A legjobb online driftelős játékok

A Drift Hunters egy nagyon népszerű drift játék, amelyben versenypályákon manőverezve kell pontokat gyűjtened, hogy egyre jobb és jobb verdákat vásárolhass. Ez az egyik legnépszerűbb böngészős driftelős játék.

Egy másik, kevéssé ismert alternatíva a Burnout Drift, amelyben szintén egy gyönyörű 3Ds játéktéren kell a fizikát meghazudtoló kanyarokat bemutatnod, egyre komolyabb és komolyabb autókkal.

A kategória számos játékában a driftelés mellett versenyezned is kell és a forgalmat is ki kell kerülnöd. A Realdrive egy király autós játék, élethű autókkal és fizikával, amelyben drift játékmódban is játszhatsz.

Amennyiben lazább, inkább játékterem stílusú drift játékokat keresel, akkor csekkold például a Drift Boss játékot. Ebben a játékban egy levegőben lévő úton kell úgy driftelned, hogy közben ne ess le.

Még több drift játékért csekkolhatod a Drifted.com weboldalt is.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Drift Játékok?

 1. Racing Limits
 2. Rally Racer Dirt
 3. Night City Racing
 4. Drift Boss
 5. Xtreme DRIFT Racing
 6. Drift Escape
 7. Zombie Drive Survivor
 8. City Car Driving Simulator: Online
 9. Sportbike Simulator
 10. Sportcars Crash

Mik a legjobb Drift Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Drift Boss
 2. Zombie Drive Survivor
 3. Sportcars Crash
 4. Inferno Drift
 5. Drift Escape

Melyik Drift Játékok alulértékeltek?

 1. Drift Boss
 2. Drift Hunters

Micsoda a Drift Játékok?

A drift játékok az autós játékok egy olyan alkategóriája, amely a drift néven elhíresült csúszkálásra fókuszál. A drift során fékezés, gyorsítás és precíz kormánymozdulatok kombinációját kell használnod, hogy lehetetlennek tűnő kanyarokat vegyél be.


Játssz a legjobb online Drift Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Racing Limits játékkal és még sok mással most!
Mutass többet