Logo CrazyGames.hu

Death Chase

Értékelés:
9,3
(85 561 szavazatok)
Fejlesztő:
GameTornado
Megjelent:
2022. május
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Osztályozás:

A Death Chase egy agresszív versenyzős játék, amelyben a versenypálya televan csapdákkal és akadályokkal. Szereld fel az autódat fejlesztésekkel és fegyverekkel majd hagyd le (vagy iktasd ki) a versenytársaid a Death Chase kaotikus pályáin.

Funkciók

Akciódús versenyek

Hasíts át számtalan különböző 2Ds versenypályán tele ugratóval, csapdákkal sé különféle akadályokkal. Ütközz neki a többi versenyzőnek és told le őket az útról, hogy megelőzhesd őket. A Death Chase játékban a versenyzés nem csak az előzésről, hanem a többiek kiiktatásáról is szól.

Padlógáz a célig

Különböző ugratásokkal és pörgésekkel nitrót gyüjthetsz, amivel később extra sebességre kapcsolhatsz. A célba érve 1-3 csillag a jutalmad, attól függően, hogy hányadik helyen érsz be. Ha nem jutsz be az első három játékos közé, akkor elvesztetted a pályát.

Szerezz brutális kocsikat

A jutalomcsillagokkal új járműveket is vehetsz a versenyzéshez. Az elérhető járművek között a "normális" autóktól kezdve különféle masszív rombológépek, emeletes buszok és traktorok is megtalálhatóak.

Fegyverezd fel a járgányodat

A versenyek teljesítésért aranyat és gyémántokat is gyűjthetsz. Ezek felhasználásával számtalan halálos fegyvert tudsz a járművedre erősíteni. Előzés helyett kettéfűrészelnéd vagy gépfegyverrel szétlőnéd az előtted haladó versenyző autóját? Nem akadály!

Fejlesztő

A Death Chase játékot a GameTornado csapata készítette. Ők korábban olyan más sikeres játétokat is készítettek, mint például a Lethal Race , és a Rex játéksorozat. (Rio, Mexico, LA ..)

Platform

  • Webböngésző
  • Android
  • iOS

Kiadás dátuma

2017 augusztus

Utolsó frissítés

2022. máj. 26.

Irányítás

  • Mozgás: WASD
  • Ugrás: Z
  • Rakéta: X
  • Újrakezdés: R
Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés