Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Offroad Island

Értékelés:
9,0
(27 754 szavazatok)
Megjelent:
2024. március
Utolsó frissítés:
2024. április
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:

Az Offroad Island egy valósághű off-road vezetési szimulátor, amely teherautókat, pótkocsikat, quadokat, kerékpárokat és még sok mást tartalmaz. Fedezz fel három nyitott világot, gyűjts érméket mutatványokért és teljesíts próbákat nagyobb jutalmakért. Kész vagy az off-road utazásra?

Hogyan játszuk

Fedezz fel 3 nyitott térképet

Az Offroad Islanden három nyitott világot fedezhetsz fel. Az akrobataközpontú Woodlands-tól a sűrű erdőkig MuddyHill-en. Minden térkép egyedi terepekkel és kihívásokkal rendelkezik, tehát bizonyosodj meg róla, hogy mindet felfedezed!

Böngéssz és vásárolj járműveket

Az izgalmas világok mellett lenyűgöző járműgyűjtemény is vár rád az Offroad Islanden, Cherokees-től a hotrodokon keresztül egészen a Hummere-ig. Vezetheted ezeket a fantasztikus klasszikusokat, de vásárolhatsz quadokat, SxS-eket, terepjárókat, motorokat, sőt, akár pótkocsit is adhatsz a járművedhez. Nézd meg a prémium járműveket, hogy egyedi motorokkal bővítsd gyűjteményed.

Személyre szabhatod járműveid minden részletét

Amint megvetted a járművet, számos testreszabási lehetőséget fedezhetsz fel. Az esztétikai oldalon szinte minden testreszabható, festhetsz az autódnak új színeket, új felniket és abroncsokat választhatsz. Ha javítani akarod a teljesítményt, módosíthatsz a súlyon, a motorteljesítményen és a sebességváltón keresztül, majd minden alkatrészt finomhangolhatsz a hangoló menüben.

Élvezd a tökéletes realizmust

Az Offroad Island fantasztikus grafikával és fizikával rendelkezik. A kerekek lenyomódnak a talajba, rántanak fel fröcskölő sárt az autóra. A felfüggesztés hiteles módon reagál a terepre. A különböző tereptípusok különböző módon viselkednek a járműveddel, ezáltal élethű és igazán kalandos vezetési élményt nyújtanak.

További hasonló játékok

Ha befejezted az Offroad Island utazásodat, nézz körül néhány további ingyenes szabadon bejárható járgányos autós játékunk-ban. Két másik népszerű választás a Drift Hunters és a Smash Karts.

Megjelenési dátum

2024 márciusa

Platform

Webböngésző

Utolsó frissítés

2024. ápr. 08.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés