Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Stick War

Értékelés:
9,2
(156 136 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

A Stick War egy klasszikus stratégiai háborús játék, melynek főszereplője pálcikafigurák. Ez az eredeti cím 2009-ben jelent meg Flash formátumban, és most már játszható a webböngésződben a Ruffle segítségével. Végezz hadjáratot számos nemzet között, és hozd el a békét a kontinensre egy szórakoztató, akciódús kampánnyal!

Hogyan kell játszani

A Stick War utazásodat a kampányra kattintva kezdheted! Az elején rövid útmutató segít a egységek létrehozásában. Minden egyes pálcikafigurát személyesen irányíthatsz. A célod az ellenséges szobor megsemmisítése és a következő nemzet meghódítása.

Osztályok

  • Archidonis - az íjászok módja
  • Swordwrath - a kardforgatók módja
  • Magikill - a mágusok módja
  • Speartons - a dárdások módja

A Küldetésed

Te vagy az "Order" nevű nemzet vezetője. A békés és tudásszomjas hozzáállásotok miatt néped nem imádja fegyvereiket, mint isteneket. Ez a környező nemzetek számára sebezhetővé tesz téged. Egyetlen esélyed a védelemre az előre támadás.

A Történetetek

Az Inamorta nevű világban körülvettek a diszkriminatív nemzetek, akik hűségesek a nemzetük technológiájához és hatalmi harci törekvéseikhez. Minden társadalom saját egyedi háborús módszert alakított ki.

Ezek a nemzetek büszkék a saját mesterségükre, sőt olyannyira megszállottjai lettnek, hogy a fegyvereiket istenként tisztelik. Mindenki azt hiszi, az saját útjuk az egyetlen helyes, és elkötelezettek mindnek más nemzetnek saját szabályaik tanításában, amit a vezetőik isteni beavatkozásként hivatkoznak. Hogy is mondják, Háború.

További hasonló játékok

A Stick War megjelenése óta sok új játék jelent meg, amelyek inspirációt merítettek belőle. Ezek az újabb játékok innovatívak és finomították a formátumot. Csekkold az Stickman World War című játékot, ami nagyon hasonló, modern grafikával és kampányokkal! Több stratégiai és pálcikaember játék áll rendelkezésedre.

Funkciók

  • Az eredeti Stick War játék
  • Több nemzet meghódítása
  • 4 választható osztályból álló hadsereg építése
  • Mobilos platformon "Stick War: Legacy" néven ismert

Megjelenési dátum

2009. augusztus

Fejlesztők

A játékot Jason Whitham és Brock White készítette.

Platform

  • Webböngésző
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés