Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Stick War

Értékelés:
9,2
(166 247 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

A Stick War egy klasszikus stratégiai háborús játék, melyben pálcika figurák szerepelnek. Ez az eredeti cím 2009-ben jelent meg Flash-ben, és most a Ruffle segítségével a böngésződben is játszható. Vívj háborút több nemzeten keresztül, és hozz békét a kontinensre egy szórakoztató, akciódús kampányban!

Hogyan kell játszani a Stick War-t

Kattints a kampányra, hogy elkezdhesd a Stick War utazást! Egységeket hozhatsz létre, ha követed a rövid bemutatót az elején. Minden egyes botfigurát egyedileg lehet irányítani. A célod, hogy elpusztítsd az ellenséges szobrot, és továbblépj a következő nemzet meghódítására.

Osztályok

  • Archidonis - az íjászok útja
  • Swordwrath - a kard útja
  • Magikill - a mágus útja
  • Speartons - a lándzsa útja

A küldetésed

Te vagy a "Rend" nevű nép vezetője. A békére és tudásra épülő utad azt jelenti, hogy néped nem istenként imádja fegyvereit. Ezáltal a környező népek beszivárgásának célpontjává válsz. Az egyetlen esélyed a védelemre, ha először támadsz.

A történeted

Az Inamorta nevű világban olyan nemzetek vesznek körül, melyek elkötelezettek nemzetük technológiája iránt, és harcolnak az uralomért. Minden egyes társadalom kifejlesztette a maga egyedi módját a hadviselésre.

Ezek a nemzetek büszkék egyedi mesterségükre, és a megszállottságuk az istenimádatig fajult, a fegyvereket vallássá változtatva. Mindegyikük úgy hiszi, hogy az ő módszere az egyetlen út, és elkötelezettek abban, hogy politikájukat megtanítsák az összes többi nemzetnek, amit vezetőik isteni beavatkozásnak állítanak. Amint azt ti is tudjátok... Háború.

További ilyen játékok

A Stick War sok évvel ezelőtti megjelenése óta számos új cím jelent meg, melyek átveszik a hatását. Ezek az újabb játékok is megújították és továbbfejlesztették a formátumot.

Nézd meg a hasonló háborús stratégiai játékokat, mint a Battleship, a Call of War és az 1v1.LOL! Böngéssz a stratégiai és akciójátékok között továbbiakért.

Jellemzők

  • Az eredeti Stick War játék
  • Hódíts meg több nemzetet
  • Építs sereget 4 választható osztállyal
  • 'Stick War: Legacy' néven ismert mobilon

Megjelenési dátum

Augusztus 2009

Fejlesztő

Jason Whitham és Brock White készítette ezt a játékot.

Platform

  • Webböngésző

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés