Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Vex 3

Értékelés:
9,1
(176 232 szavazatok)
Megjelent:
2014. augusztus
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Vex3 a harmadik platform játék a Vex szériában. Ezekben a csavarokkal és kanyarokkal teli játékokban egy halálos csapdával teli labirintuson kell átjutnod minden egyes szinten. Térj ki a forgó pengék, tüskék és más csapdák elől, hogy beérj a célba, és továbbjuthass a következő szintre.

Hogyan kell játszani?

Ahhoz, hogy előrehaladhass a Vex3-ban ahhoz minden szinten el kell érne a pálya végét. Ehhez különböző akadályokat kell kikerülnöd. Ha áldozatául esnél bármelyik csapdának akkor a legközelebbi ellenörzőponton újraéledve próbálkozhatsz ismét. Azt viszont, hogy megoldást találj minden akadály leküzdésére, nem tudod megkerülni.

Vex3 pályák

A játék során 10 különböző pályán kell átjutnod. Mint ahogy gondolhatod, ezek egyre nehezebbek és nehezebbek. A labirintus is egyre terebélyesebb lesz, mint ahogy a csapdák száma is növekszik. Ha igazán kitartó vagy, 9 kihívás pályán is kipróbálhatod magad. Ha ezeket is sikerül végigvinned akkor jól megérdemelten megkapod a "Hardcore" trófeát.

Trófeák

Ha egyszerűen teljesíteni a szintet nem nyújtana a számodra elegendő sikerélményt, akkor különböző trófeákért küzdve növelheted a tétet. Trófeát azzal is szerezhetsz ha hiba nélkül teljesítesz egy szintet, de akár azzal is, ha nagyon nagyon sokszor halsz meg. Ezen kívül ott vannak még a Hardcore trófeák. Ezeket a 9 kihívás pálya teljesítésével, és a pályákon elrejtett titkos csillagok megtalálásával tudod begyűjteni.

A Vex sorozat

A Vex az egyik legnépszerűbb pálcikaember ügyességi játék. A Vex játékmechanizmusa a híresen nehéz N játék sorozatra hasonlít, ami még 2004-ben vált népszerűvé.

Az eredeti Vex egy 2013-ban kiadott Flash játék volt. A széria legújabb tagja a Vex4, a Vex5 pedig már fejlesztés alatt van, és várhatóan a közeljövőben elérhető lesz.

Pálcikaember játékok

Az oldalon számtalan további pálcikaemberes játékot találsz, amelyek a Vexhez hasonló ügyességi és túlélési játékelemeket tartalmaznak.

Swingin2 - kerülj ki halálos akadályokat miközben a levegőben ugrálsz

Stick Running - fuss a végtelenbe az akadályok elkerülésével pálcikaemberként

Funkciók

  • Kihívásokkal teli, mégis lebilincselő játékmenet
  • Számtalan akadálypálya amit le kell küzdened
  • Bónusz pályák és eredmények a jó teljesítményedért
  • 10 alappálya és 9 kihívás pálya

Fejlesztő

A Vex3-t Amazing Adam készítette, ahogy a sorozat korábbi tagjait is, mint a Vex és a Vex 2, valamint a folytatást a Vex4-t is.

Kiadás dátuma

2014 augusztus

Utasítások

Használd az iránygombokat vagy a WASD gombokat a mozgáshoz. Ugorj egyik oldalról a másikra oda vissza, hogy felmászhass falakon. Játssz új pályákat a kiválasztó mezőn állva a le kurzorgomb lenyomásával. A lila blokkok gyengék, úgyhogy le fognak esni, ha rájuk lépsz. A narancssárga blokkokra ugorva pattogni tudsz, ami segít minél magasabbra ugrani. A játékban számos ellenőrzőpontot találsz amelyeknél újra tudsz éledni, ha áldozatául esnél az egyik csapdának.

GYIK

Hol játszhatom a Vex3-t Flash bővítmény nélkül?

A CrazyGamesen Flash nélkül, a böngésződben, HTML5 alapon játszhatod a Vex3-t

A Vex3 nehéz?

A Vex 3 egy kihívásokkal teli játék ami teszteli a problémamegoldó képességedet és a reflexeidet is.

Hol tudok játszani a legújabb Vex játékkal?

A CrazyGamesen elérhető a VEx széria legújabb kiadása. A Legújabb Vex játék a Vex4, a Vex5 pedig már fejlesztés alatt áll.

Mikor jött ki a Vex3?

A Vex3 2014 augusztusban jött ki

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés