13 120
Értékelés
8,9

A Vex 6 a hatodik platform játék a Vex játéksorozatban. A Vex 6 játékba számtalan új funkció és kihívás belekerült. Ahogy azt megszokhattad itt is trükkös csapdák és akadályok egész sorozatán kell keresztülnavigálnod, hogy elérj a célba!

Hogyan kell játszani a Vex 6 játékot?

Éld túl a halálos csapdákat

Az előző Vex játékokhoz hasonlóan, ha nem vigyázol itt és egymás után leszel felnégyelve, szétnyomva és lefejezve a különböző halálos csapdák által. Az egyetlen módja annak, hogy egyre jobb és jobb legyél, ha mindig újra és újra nem próbálod, amíg rá nem jössz az adott csapda és pálya trükkjére.

Kapj bónuszokat ha jól játszol

A Vex 6 játékba sokféle bónusz belekerült. Minden pályán 3 cél van, amelyek közül egy mindig bizonyos számú érme megszerzése, egy másik pedig a pálya teljesítése bizonyos számú, vagy annál kevesebb próbálkozással. Minden napra van egy bónusz pálya is, amelyben különböző napi kihívásokat kell teljesítened.

Fejleszd a Vex karaktered

A Vex érmék és a bónuszcsillagok felhasználásával új skineket vehetsz a Vex karaktered számára. A játékban számtalan különböző ritkaságú egyedi megjelenést kölcsönző tárgyat és ruházatot találsz majd.

Még több ilyen játék

Ha szereted a Vex 6 -hoz hasonló platformer játékokat, akkor próbáld ki a Fireboy and Watergirl 6 játékot is, vagy a Vex játéksorozat korábbi játékait. A platform játékok kategóriában számtalan további hasonlóan izgalmas platformer játékot találsz.

Funkciók

  • Küzd le trükkös csapdákat és akadályokat
  • Díszítsd a karaktered új skinekkel
  • Napi kihívások és bónusz pálya
  • Elérhető teljesképernyős módban is

Kiadás Dátuma

2021 október

Fejlesztő

A Vex 6 játékot Amazing Adam készítette.

Platform

Webböngésző (asztali és okostelefon)

Végigjátszás

Irányítás

  • Mozgás: A, D
  • Ugrás: W vagy kurzornyíl fel
  • Guggolás: S vagy kurzornyíl le
Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés