Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Stickman Battle Fight Warriors

Értékelés:
8,8
(556 749 szavazatok)
Fejlesztő:
Sergey Mezhakov
Megjelent:
2021. március
Utolsó frissítés:
2023. május
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)

A Stickman Battle Fight Warriors egy RHG ( Rock Hard Gladiators) pálcikaember akciójáték, rongybaba fizikával. Minden pályán különböző ellenségekkel kell megküzdened, egy általad választott fegyverrel, miközben ügyetlenül bukdácsolsz a célvonal felé. A Stickman Battle Fight Warriors játszhatod egyedül, vagy akár kétjátékos módban egy barátoddal közösen is!

Hogyan kell játszani?

Célok

Minden pályán az az alapvető cél, hogy a lehető leghamarabb elérd a célvonalat. Ebben azonban számos ellenséges pálcikaember próbál majd megakadályozni. Ráadásul jellemzően különböző kardokkal, túlméretes bokszkesztyűkkel, gitárokkal és egyéb rögtönzött halálos fegyverekkel felfegyverkezve. Az a legjobb stratégia ha minden ellenfeledet óvatosan legyőzöd mielőtt továbbhaladnál, ahelyett, hogy esztelen sprintelsz a cél felé.

Hogyan kell harcolni

A Stickman Battle Fight Warriors-ben nincsen külön támadásgomb. Ehelyett neked kell a karakteredet és a kezeit úgy mozgatnod és lendítened, hogy sérülést okozz az ellenfeleidnek. Bizonyos fegyverek hatékony használatához több észre lesz szükséged mint gondolnád.

Kétjátékos mód

A Stickman Battle Fight Warriors-t online többjátékos módban is lehet játszani, egy másik ellenfél ellen küzdve. Vagy akár csapatba is álhattok egy barátoddal, hogy ti legyetek az ultimét pálcikaember bajnokok, a karrier játékmód Duo változatában. Vagy, akár meg is küzdhettek egymás ellen a helyi kétjátékos módban!

Még több hasonló játék

Tetszett a Stickman Battle Fight Warriors? Próbáld ki a többi pálcikaember vagy a fizika alapú játékainkat, hogy új ehhez hasonló király játékokat fedezz fel. Ha egyszerűen csak megküzdenétek egy barátoddal a virtuális térben, csekkoljátok a Stickman Fighting 3D játékot.

Funkciók

 • Rengeteg jópofa fegyver a virtuális ellenségeid lekaszabolására
 • Játsz együtt a barátaiddal kétjátékos módban
 • Küzdj meg kihívásokkal teli ellenfelekkel és kerüld el a csapdákat
 • A vicces rongybaba fizika miatt még a legalapvetőbb mozdulatok is nagyon szórakoztatóvá válnak
 • Kidolgozott, változatos pályák, király zenével

Kiadás dátuma

 • 2020 október (iOS)
 • 2020 november (Android)
 • 2021 március (WebGL)

Fejlesztő

A Stickman Battle Fight Warriors 2-t Sergey Mezhakov készítette. Ha bejönnek az ilyen stílusú játékok, érdemes kipróbálnod a Stickman Destruction 3 Heroes játékot is, ugyanettől a fejlesztőtől!

Platform

 • Webböngésző
 • Android
 • iOS

Utolsó frissítés

2023. máj. 25.

Egyjátékos irányítás

Mozgás: WASD

Kétjátékos irányítás

Játékos 1 mozgás: WASD

Játékos 2 mozgás: kurzornyilak

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés