Logo CrazyGames.hu

Mesterlövész Játékok

Villantsd meg mennyire jól célzol a mesterlövész játékokban. De biztosan célba fogsz találni egy nagy kaliberű távcsövessel is?

Népszerű címkék

Bérgyilkos Mesterlövész Játékok

Számos mesterlövész játékban egy képzeletbeli profi bérgyilkost alakítasz, akinek VIP célszemélyeket kell likvidálnia. Népszerű játékok ebben a kategóriában például a Sniper Assasin és a Sniper Attack 3D. Ezekben a játékokban a megadott leírás alapján kell beazonosítani és észrevétlenül likvidálni a célpontot.

Online Mesterlövész Játékok

Ha már magabiztos céllövő vagy tesztelheted a képességeid az online többjátékos arénában is. Az online mesterlövész játékok remek lehetőség arra, hogy más emberi játékosokkal is összevessétek a célzási képességetek. Mint sejted valós emberek ellen játszani sokkal nehezebb, mint botok ellen!

Ugorj bele egy véres karácsonyi rémálomba a Winter Clash 3D játékban. Ebben az online csatatérben csak egy mesterlövésszel felszerelt télapó maradhat a végére: te. Ez a játék a Sniper Clash lövöldözős játéksorozat része. Számtalan mesterlövész játék érhető el online belső nézetes és külső nézetes módban egyaránt.

Pálcikaember Mesterlövész Játékok

Ha inkább pálcikaemberekre lőnél akkor érdemes kipróbálnod az oylan játékokat, mint például a Tactical Assasin 3. Ez a játék vissza a bérgyilkos témához. Pálcikaembereket kell észrevétlenül, tiszta lövésekkel likvidálnod.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Mesterlövész Játékok?

 1. Kirka.io
 2. Assault Bots
 3. Time Shooter 3: SWAT
 4. Rooftop Snipers
 5. Sniper Shot: Bullet Time
 6. RoyaleDudes.io
 7. Winter Clash 3D
 8. Elite Sniper
 9. Sniper Master
 10. Ninja Clash Heroes

Mik a legjobb Mesterlövész Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Kirka.io
 2. Time Shooter 3: SWAT
 3. Elite Sniper
 4. RoyaleDudes.io
 5. Stickman Bullet Warriors

Micsoda a Mesterlövész Játékok?

A mesterlövész játékok olyan lövöldözős játékok ahol a pontos célzáson van a hangsúly. A legtöbb mesterlövész játék 3Ds és távoli ellenségeket vonultat fel, akiket csak pontosan célozva tudsz leszedni. Válaszd ki a kedvenc puskádat és nézz a távcsőbe. Szedd le a célpontot egyetlen tiszta lövéssel.


Játssz a legjobb online Mesterlövész Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Kirka.io játékkal és még sok mással most!
Mutass többet