Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Assault Bots

Értékelés:
8,9
(239 741 szavazatok)
Fejlesztő:
Blayze Games
Megjelent:
2020. október
Utolsó frissítés:
2022. november
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(Android)

Szeretnénk hallani a visszajelzéseit. Ossza meg tapasztalatait ezen a űrlapon, hogy segítsen nekünk az Assault Bots fejlesztésében.

Assault Bots (korábban Bot Machines) egy kiváló valós idejű, többjátékos jármű harci játék, amelyet a Blayze Games készített. Válasszon ki egy sor fegyvert, ugorjon a csatatérre, és semmisítse meg ellenfeleit. A Blayze Games a Bullet Force, Plated Glory és számos más nagyon népszerű játékot is készít!

Új név

A játék az Assault Bots nevet viseli 2020. december 21. óta.

Robot Harcok

A járműves harcok az Assault Bots-ban hatalmas szórakozást nyújtanak. Az egyszerű mechanika jelentős teret hagy a stratégiai és célzási képességek kifejezéséhez, hogy felforgassa az ellenfeleit, ami gyorsan addiktívvá és élvezetes élménnyé válik.

Csapat Deathmatch

A játékmód mostantól a csapat deathmatch-et használja. Dolgozzon együtt csapattársaival, hogy a lehető legtöbb ellenfelet semlegesítsék a meghatározott időkorláton belül!

Zászló megszerzése (hagyományos mód)

Ahhoz, hogy legyőzze az ellenfeleket, a lehető legtöbb zászlót kell elfoglalnia, mivel ez a legfontosabb cél. Zászlókat gyűjthet a járművével, ha a zászló elfoglalási tartománya mellett tartja, miközben megvédi a pozícióját az ellenségekkel szemben. Itt tudja alkalmazni saját és csapata stratégiáját, hogy versenyelőnyhöz jussanak a másik oldallal szemben!

Testreszabás

Az Assault Bots játékmenetét egyik tartalmas aspektusa, hogy testreszabhatja fegyvertáradat. Minden játékban két szabad hely áll rendelkezésre, amelyet különböző fegyverek közül választhat, beleértve a minigunt, gépkarabélyt, RPG-t, gránátvetőt és még sok mást. Minden fegyvernek megvannak a saját erősségei és gyengeségei.

Emellett további kiegészítőket is alkalmazhat, mint például az életenergia-regeneráció és a turbó, valamint testre szabhatja járműve testét és mozgását, hogy a kedvenc Assault Bots-okat hozza létre harci célokra.

Megjelenés dátuma

2020. június

Fejlesztő

A Blayze Games fejlesztette az Assault Bots-ot. Ők fejlesztenek több népszerű online játékot, mint például a Forward Assault és az előbb említett játékok a leírás elején.

Platformok

  • Webböngésző
  • Android

Utolsó frissítés

2024. febr. 22.

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés