Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple

736 162
Értékelés
9,1

A Fireboy and Watergirl 1 az első kooperatív platformer játék a Fireboy és Watergirl szériából. Ebben a kalandjátékban az erdei templom 32 különböző szintjét kell végigvinnek, Fireboyt (tűzfiú) és Watergirlt (vízlány) egyaránt irányítva.

Hogyan kell játszani?

Játssz kooperatívan

A Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple-t a legjobb kooperatív módban, egy másik játékossal együtt játszani. Te és egy barátod egyszerre irányíthatjátok a két karakter egyikét. A karakterekkel egy rakás fejtörőn és trükkös csapdán kell keresztüljutnotok, gyémántokat felszednetek, és eljutnotok a célba.

Gondolkozz kreatívan

Mindkét karakternek különböző előnyei vannak, amelyek ügyesen kihasználva tudjátok teljesíteni a rátok váró feladatokat. Ahogy egyre több és több szintet teljesítetek, a pályák egyre nehezebbé és nehezebbé válnak a Fireboy and Watergirlben. A karaktereket együttesen használva kell átjutnotok ajtókon, használnotok lifteket és mérgező csapdákat kijátszanotok.

A Fireboy and Watergirl sorozat

A Fireboy and Watergirl egy népszerű platformer játéksorozat, amely számtalan megoldásra váró fejtörőt kínál. Ez a játék a széria első tagja. Érdemes csekkolnod a szériában található többi játékot is:

Még több 2 játékos játék

További 2 játékos játékokért, amelyeket a barátaiddal is tudsz együtt játszani, látogasd meg a 2 játékos játék szekciónkat. Itt olyan népszerű játékokat találhatsz, mint a Stickman Supreme Duelist 2 és a Basketball Stars.

Funkciók

  • Játssz együtt egy barátoddal
  • Kerekedj felül halálos csapdákon és fejtörőkön
  • Fedezd fel az erdei templomot
  • Juss túl 32 kihívással teli szinten

Kiadás dátuma

Ezt a játékot először 2009 november adták ki, mint Flash játék. A játék 2018-ban HTML5 frissítést kapott, így egyszerűbben játszható közvetlenül a böngésződben.

Fejlesztő

Ezt a játékot Oslo Albet készítette

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Végigjátszás

Irányítás

  • Fireboy: kurzornyilak
  • Watergirl: W,A,S,D
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés