420 429
Értékelés
9,1

A Fireboy and Watergirl 5: Elements egy kooperatív 2 játékos játék, amelyben Fireboyt (tűzfiú), vagy Watergirlt (vízlány) kell irányítanod. A két karakternek minden pályán együtt dolgozva kell megoldaniuk a fejtörőket és túljutni az akadályokon. Ebben a játékban a karakterek különböző templomokat fedeznek fel, mint például a szél templom, a jég templom és a tűz templom. A széria többi játékáért csekkold a Fireboy and Watergirl játékok kategóriát!

Fireboy and Watergirl 5

Kooperatív játékmenet

A Fireboy and Watergirl 5: Elements a kooperatív játékmódon alapul. Ez azt jelenti, hogy sokkal szórakoztatóbb egy barátoddal együtt játszani, mint egyedül! Ahelyett, hogy egymás ellen játszanátok együtt kell majd fejtörőket megoldanotok és túljutnotok a pályákon. Az irányítás úgy került kialakításra, hogy mindkét karaktert kényelmesen irányítani tudjátok ugyanarról az eszközről. Ha egyedül akarsz játszani az is lehetséges, viszont ekkor neked kell egyszerre irányítanod mindkét karaktert.

Templomok

Minden helyszín különböző témájú kihívásokat tartogat, amelyeket le kell győznötök. Az erdei templom az első helyszín. Itt a két karaktert irányítva, különböző színű gyémántokat kell gyűjtenetek, hogy túljussatok zárt ajtókon. Minden helyszín stílusa különböző. A fény templomában például gyönyörű fényjátékokat találhattok.

Új tartalom

A Fireboy and Watergirl széria ezen 5. részében pályák hada vár rád, különböző, az előző játékban megismert témákban felépítve. Néhány új stílusú meghódításra váró templom is bekerült a játékba, ahol új fajta fejtörőket is meg kell oldanotok. Újdonságnak számít a csak tűz és csak víz templom ahol a kettő közül kivételesen csak az egyik karakternek kell dolgoznia. Különböző témák köré rendezett, gyönyörű változatos pályák várnak rátok!

Tippek

  • Mindig figyelj a csapdákra, kapcsolókra és gombokra
  • Játszd a játékot átgondoltan, ha sietsz hamar véged lehet
  • Mielőtt cselekednél mindig gondold át melyik karaktert küldöd oda
  • A csapatmunka kulcsfontosságú. Mindkét karakterre szükség lesz az akadályok leküzdéséhez.

Fejlesztő

A Fireboy and Watergirl 5: Elements játékos Oslo Albet készítette

Kiadás dátuma

2019 január

GYIK

Tudok játszani a Fireboy and Watergirl játékkal online?

Igen az összes Fireboy and Watergirl játék elérhető online, közvetlenül a böngésződben, ingyenesen a CrazyGames oldalán.

Hány darab Fireboy and Watergirl játék van összesen?

A Fireboy and Watergirl játéksorozatban összesen 5 játék található:

Lehet játszani a Fireboy and Watergirl játékokkal mobilról is? Például Android vagy iOS készülékről?

A HTML5 technológiának köszönhetően bármilyen eszközről játszhatsz a Fireboy and Watergirl játékokkal, legyen az Android vagy iOS, mobil vagy tablet.

Lehet játszani a Fireboy and Watergirl játékot teljes képernyős módban?

Igen, a játékot kiteheted teljes képernyőre a jobb felső sarokban található ikonra kattintva.

Végigjátszás

Irányítás

  • Fireboy: kurzornyilak
  • Watergirl: W,A,S,D
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés