Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Krunker

Értékelés:
9,1
(434 526 szavazatok)
Fejlesztő:
Yendis Entertainment
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Wiki oldalak:

A Krunker (.io) egy szupergyors, pixeles grafikájú belső nézetes akciójáték. Ebben a játékban a játékosok egy pixeles grafikájú környezetben spawnolnak, hogy más játékosokkal küzdjenek meg a világ minden tájáról. A játékot játszhatod könnyedén, egyszerű időtöltésként, vagy komolyan is veheted, és részt vehetsz kiélezett versenyekben más hardcore Krunker rajongókkal.

Krunker.io Játékmenet

Csatlakozz te is a szinte követhetetlenül szupergyors akcióhoz a Krunker.io-ban. Hasonlóan más FPS játékokhoz, mint például a Counter-Strike, a gyors reakcióidő, és a jó célzás lesz a legfontosabb fegyvered a játék során. Mozogj minél gyorsabban, hogy ne találjanak el, és célozz élesen, hogy te viszont eltaláld az ellenfeleidet. Azonnal beleugorhatsz egy már folyamatban lévő, véletlenszerű játékba, vagy külön játékmódok közül is választhatsz a szerver menü segítségével.

Osztályok

A küzdelem megkezdése előtt válassz egyet a 11 különböző osztályból, mint például detektív, rakétamérnök, ügynök, futó, íjász, vagy vadász. Mindegyik osztály különböző játékstílussal és megjelenéssel rendelkezik. Ezen kívül, mindegyiknek különböző elsődleges és másodlagos fegyvere van. A triggerman például egy géppisztolyt és egy pisztolyt is magánál hord. Válassz ki egyetlen osztályt ami a legjobban illik a játékstílusodhoz, vagy válj az összes játszható osztály mesterévé.

Fegyverek

A különböző osztályokon kívül, számos különböző fegyvert is megtalálsz a játékban. Válassz olyan király fegyverek közül, mint a géppisztoly, mesterlövész puska, shotgun, revolver, vagy akár az akimbo uzik. A fegyverek lehetnek kiegyenlítettek, vagy lehet egy konkrét kiemelkedő előnyük. A mesterlövész puska a példának okáért, távcsővel és hatalmas tűzerővel rendelkezik, de csak akkor érdemes használnod, ha elég jól tudsz vele célozni.

Pályák

A Krunker.io-ban rengeteg különböző pályát találsz, amelyek közül sokat a fejlesztők, sokat viszont maguk a rajongók készítettek. Minden felhasználó be tud küldeni saját pályát, így számtalan egyedi pályát van lehetőséget kipróbálni. Rengeteg szuper, hihetetlenül kreatív pálya van. Sziklás, lávafolyamos tájtól kezdve ősi Azték piramisokig bárhol játszhatsz.

Végezetül a játékosoknak lehetőségük van rögzíteni a statisztikáikat a közösségi szekcióban, ahol más játékosok statisztikáit és az összesített eredménytáblát is megtalálhatják. Próbáld ki, hátha elég jók az FPS skilljeid ahhoz, hogy felkerülj a legjobbak közé.

Kiadás dátuma

A Krunker 2018 júniusban vált elérhetővé, és azóta is folyamatosan új frissítések és még több tartalom érkezik hozzá

Funckciók

 • 11 különböző osztály, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt
 • Egyszerű, letisztult grafika, hogy jobban lásd az ellenséget
 • Hű az FPS játékok eredeti gyökereihez
 • Több száz különböző szerver és pálya
 • Gyors, ügyesség fókuszált játékmenet

Platform

A Krunker egy böngésző alapú játék. Bár eredetileg PC-re készült ma már elérhető Androidos és iOS okostelefonokon is. Ezen kívül 2021 február óta a játék már Steamen is elérhető. Ha bejön a Krunker, csekkold a többi .io játékunkat is, még több izgalmas lövöldözős játékért, mint például a Shell Shockers.

Fejlesztő

A Krunker Sidney de Vries készítette, aki korábban más .io játékokat is készített, mint például a MooMoo.

Tippek

 • Próbáld ki az összes fegyvert, hogy kiderüljön melyikekkel vagy a legjobb
 • Vizsgáld át újra és újra ugyanazt a környéket, hogy újabb és újabb ellenségekkel végezz
 • Gyakorolj! Ez az egyetlen módja, hogy fejleszd az FPS tudásod.
 • Beléphetsz egy meghatározott Krunker játékba a "join" gomb használatával, vagy az adott URL megnyitásával
 • A játékhoz valódi gyűjtői tárgyak is elérhetőek, kizárólag a hardcore rajongók számára! Nézd meg őket itt.

Irányítás

 • Mozgás: WASD
 • Tűz: bal egérgomb
 • Újratöltés: R
 • Célzás: C
 • Ugrás: Space
 • Guggolás: Shift
 • Tagelés: F

GYIK

Mi a Krunker.io?

A Krunker.io egy gyors pixeles kinézető lövöldözős játék. Ebben a böngészős játékban a játékosok egy pixeles kinézetű világban spawnolnak, hogy megküzdjenek más játékosokkal a világ minden tájáról.

Játszhatom a Krunker.io-t teljesképernyős módban?

Nyomj rá a teljesképernyő ikonra, hogy teljesképernyős módban játszd a Krunker.io-t. A teljesképernyő ikon a jobb alsó sarokban található.

Hogyan tudok csatlakozni egy Krunker szerverhez?

Nyomj rá a "Server Browser" gombra a főmenüben. Ez meg fog nyitni egy szerverlistát, földrajzi hely szerint rendezve. Érdemes hozzád minél közelebbi szervert választanod, a minél kisebb ping miatt.

Ki készítette a Krunker.io-t?

A Krunkert Sidney de Vries készítette, aki már más .io játékokat is kiadott, mint például a MooMoo.

Le tudom tölteni a Krunker.io-t?

A Krunker egy böngészős játék, vagyis nem kell letöltened. Játszhatod bármilyen modern böngészőben, mint például a Chrome vagy a Firefox.

Gameplay videó

Hirdetés
Steam Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés