Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Krunker

Értékelés:
9,1
(438 759 szavazatok)
Fejlesztő:
Yendis Entertainment
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Wiki oldalak:

Krunker (.io) egy gyors tempójú pixelált első személyű lövöldözős játék. Ebben a játékban a játékosok pixelált tájban csapnak össze más játékosokkal szerte a világon. A Krunker.io akár lazán is játszható időtöltésre, akár komolyan is versenyzésre más megszállott FPS rajongók ellen.

Miután kipróbáltuk a Robloxon a versenyjátékok széles választékát, arra a megállapításra jutottunk, hogy a folyamatos fejlesztések és a kihívások a Krunker esetében jobb megközelítést jelentenek. Az, hogy nem kell nagy teljesítményű számítógépet vásárolni ezekhez a játékokhoz, nemcsak pénzt takarít meg, hanem azt is jelenti, hogy mindenki játszhat a baráti társaságban.

FamilyGamingDatabase által írt értékelés.

Krunker.io játékmenet

Csatlakozz a frenetikus és gyors tempójú Krunker.io akcióhoz. Ez a játék emlékeztet a meghatározó FPS játékokra, mint például a Counter-Strike, ahol a reakcióidő és a célzás a legnagyobb előnyöd. Mozogj gyorsan, hogy elkerüld az ellenséges tüzet, és precízen lőj, hogy letaszítsd az ellenfeledet tiszta pontossággal. Azonnal beugorhatsz egy játékba azonnali akcióért, vagy választhatsz testreszabott játékmódokat a szerver menüben.

Osztályok

Harcolás előtt választhatsz 11 különböző osztály közül, mint például nyomozó, rakétás, ügynök, futó, íjász és vadász. Minden osztálynak más stílusa és öltözéke van. Ráadásul mindegyik osztálynak más elsődleges és másodlagos fegyvere van. Például a pisztolyos osztály egy gépkarabéllyal és egy pisztollyal rendelkezik. Válassz olyan osztályt, amely a játékstílusodnak megfelel, vagy sajátítsd el az összeset.

Fegyverek

A különböző osztályok mellett a játék számos lenyűgöző fegyvert is kínál. Választhatsz halálos fegyverek közül, mint például gépkarabély, mesterlövész puska, sörétes puska, revolver, vagy akár kézifegyverek párosan. A fegyverek lehetnek kiegyensúlyozottak, vagy különleges erősséggel rendelkezhetnek. Például a mesterlövész puska egy hátsó céltávcsövet és magas tűzerőt kínál az ellenfelek gyors leszedéséhez, de pontos célzásra van szükség ahhoz, hogy hatékony legyen.

Térképek

A Krunker.io számos pályát kínál, amelyeket a játék fejlesztői és a rajongók terveztek. A felhasználók saját pályáikat is beküldhetik, így több száz pályából választhatsz. A pályák kreativitása kitűnő. Akár a sziklás láva tájakról, akár az ősi azték piramisokról van szó, mindenféle környezetben játszhatsz.

A játékosok nyomon követhetik a pontszámaikat a társadalmi részben, amely tartalmaz vezetőtáblákat és egyéb statisztikákat. Nézd meg, hogy sikerülhet-e ma belőni a képességek alapján egy helyet a vezetőtáblán.

Krunker tippek

 • Próbáld ki a különböző fegyvereket, és finomítsd a választást azokra, amelyekkel a legjobban játszol.
 • Nézz körül, és gyakran nézz körül a területeken, hogy felmérd az ellenség jelenlétét.
 • Gyakorolj! Ez az egyetlen módja annak, hogy profi FPS játékos készségeket fejlessz.
 • Konkrét Krunker játékhoz csatlakozhatsz a csatlakozásra történő kattintással, majd beírva a játék URL-jét vagy kódját.
 • A játéknak vannak árucikkei a hardcore rajongók számára.

Jellemzők

 • 11 különböző osztály a játékstílusodhoz igazodva
 • Egyszerű és áttekinthető, hogy tiszta legyen a látvány
 • Hűvös, hogy hű maradjon az eredeti FPS játékok gyökereihez
 • Számtalan testreszabott szerver és pálya
 • Gyors tempójú akció, ahol a képességekre helyeződik a hangsúly

Megjelenési dátum

A Krunker 2018 júniusában jelent meg, és folyamatosan új tartalmakkal frissül.

Platformok

A Krunker egy böngészős játék, eredetileg számítógépekre készült, de most már elérhető mobil eszközökön is, mint például iOS és Android készülékek. Emellett a játék 2021 februárjától Steamen is elérhető. Ha szereted a Krunkert, nézd meg más .io játékainkat is, amelyek gyors tempójú lövöldözős játékokat kínálnak, mint például a Shell Shockers.

Fejlesztő

A Krunkert Sidney de Vries készítette, aki korábban más .io játékokat is létrehozott, mint például a MooMoo.

Irányítás

 • Mozgás: WASD
 • Tűz: bal egérgomb
 • Újratöltés: R
 • Célzás: C
 • Ugrás: Space
 • Guggolás: Shift
 • Tagelés: F

GYIK

Mi a Krunker.io?

A Krunker.io egy gyors pixeles kinézető lövöldözős játék. Ebben a böngészős játékban a játékosok egy pixeles kinézetű világban spawnolnak, hogy megküzdjenek más játékosokkal a világ minden tájáról.

Játszhatom a Krunker.io-t teljesképernyős módban?

Nyomj rá a teljesképernyő ikonra, hogy teljesképernyős módban játszd a Krunker.io-t. A teljesképernyő ikon a jobb alsó sarokban található.

Hogyan tudok csatlakozni egy Krunker szerverhez?

Nyomj rá a "Server Browser" gombra a főmenüben. Ez meg fog nyitni egy szerverlistát, földrajzi hely szerint rendezve. Érdemes hozzád minél közelebbi szervert választanod, a minél kisebb ping miatt.

Ki készítette a Krunker.io-t?

A Krunkert Sidney de Vries készítette, aki már más .io játékokat is kiadott, mint például a MooMoo.

Le tudom tölteni a Krunker.io-t?

A Krunker egy böngészős játék, vagyis nem kell letöltened. Játszhatod bármilyen modern böngészőben, mint például a Chrome vagy a Firefox.

Gameplay videó

Hirdetés
Steam Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés