Zombi Játékok

Küzdj meg a zombikkal és ne hagyd megfertőzni magad! Nálunk számtalan akciódús zombis játék közül tudsz választani. Használd a szűrőket, hogy rászűrj a legnépszerűbb és a legújabb játékokra.

Ingyenes zombis játékok százai

Éld túl a zombi apokalipszist

A zombi apokalipszis videójátékok és filmek gyakori visszatérő eleme. A helyzetért általában egy új, gyorsan terjedő vírus felelős, amely agyatlan zombikká változtatja az embereket. Egy ilyen esemény valós bekövetkezése soha nem kizárható, pont ezért is olyan népszerűek ezek a játékok az interneten. Nálunk ingyenes zombis játékok százaiban tudsz felkészülni arra a helyzetre, ha esetleg bekövetkezne a legrosszabb.

Próbáld ki a legjobb online zombis játékokat

A zombik aprítása szórakoztató feladat. Ha pedig autóval vasalnád ki a zombikat, akkor csekkold a Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls játékot. Az a játék pont erről szól.

A klasszikus túlélős játékokban egyre nehezedő hullámokban kell megküzdened a zombikkal. A sikerhez meg kell őrizned a hidegvéred. Két ilyen nagyon népszerű játék például a Days és a Stickman: Legacy Zombie War.

Akár a barátaiddal együtt is megküzdhettek az apokalipszissel. Felülnézetes online többjátékos zombis játékokért csekkold a Zombs Royale vagy a Zombie Hunters Online játékokat.

Bármilyen fajtájáról is legyen szó a zombiapokalipszisnek, nálunk megtalálhatod. Böngészd a kategória összes játékát, hogy megtaláld a saját kedvenceid!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Zombi Játékok?

 1. Horde Killer: You vs 100
 2. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 3. Paper Minecraft
 4. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 5. 12 MiniBattles
 6. Zombies Shooter: Part 2
 7. Stickman: Legacy of Zombie War
 8. Zombie Arena
 9. Clone2048
 10. Zombies Shooter

Mik a legjobb Zombi Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. 12 MiniBattles
 2. Dead Zed
 3. Zombies Can't Jump 2
 4. Infected Days
 5. Zombie Outbreak Arena

Micsoda a Zombi Játékok?

A zombis játékok a horror játékok egyik alkategóriája. A cél a túlélés és a zombi hordák megfékezése. A túlélős játékmechanizmus mellett gyakran találhatsz online többjátékos, egyjátékos, 2D platformer és számtalan más mechanizmust is ezekben a játékokban.


Összegyűjtöttünk 203-t a legjobb online zombi játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új zombi játékok-k, mint például a és a legjobb zombi játékok, mint a Horde Killer: You vs 100, Zombs Royale (ZombsRoyale.io), és a Paper Minecraft.
Mutass többet