Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Zombi Játékok

Küzdj meg a zombikkal és ne hagyd megfertőzni magad! Nálunk számtalan akciódús zombis játék közül tudsz választani. Használd a szűrőket, hogy rászűrj a legnépszerűbb és a legújabb játékokra.

Ingyenes zombis játékok százai

Éld túl a zombi apokalipszist

A zombi apokalipszis videójátékok és filmek gyakori visszatérő eleme. A helyzetért általában egy új, gyorsan terjedő vírus felelős, amely agyatlan zombikká változtatja az embereket. Egy ilyen esemény valós bekövetkezése soha nem kizárható, pont ezért is olyan népszerűek ezek a játékok az interneten. Nálunk ingyenes zombis játékok százaiban tudsz felkészülni arra a helyzetre, ha esetleg bekövetkezne a legrosszabb.

Próbáld ki a legjobb online zombis játékokat

A zombik aprítása szórakoztató feladat. Ha pedig autóval vasalnád ki a zombikat, akkor csekkold a Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls játékot. Az a játék pont erről szól.

A klasszikus túlélős játékokban egyre nehezedő hullámokban kell megküzdened a zombikkal. A sikerhez meg kell őrizned a hidegvéred. Két ilyen nagyon népszerű játék például a Days és a Stickman: Legacy Zombie War.

Akár a barátaiddal együtt is megküzdhettek az apokalipszissel. Felülnézetes online többjátékos zombis játékokért csekkold a Zombs Royale vagy a Zombie Hunters Online játékokat.

Bármilyen fajtájáról is legyen szó a zombiapokalipszisnek, nálunk megtalálhatod. Böngészd a kategória összes játékát, hogy megtaláld a saját kedvenceid!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Zombi Játékok?

 1. Build and Crush
 2. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 3. Mini Royale: Nations
 4. SandStrike.io
 5. Castle Wars: Middle Ages
 6. Dead Land: Survival
 7. Castle Wars: New Era
 8. Monster Shooter Apocalypse
 9. Pixel Shooter
 10. Senya and Oscar vs Zombies

Mik a legjobb Zombi Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Stickman Epic
 3. TankCraft
 4. Dead Land: Survival
 5. Zombie Outbreak Arena

Melyik Zombi Játékok alulértékeltek?

 1. Left 4 Dead
 2. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)

Micsoda a Zombi Játékok?

A zombis játékok a horror játékok egyik alkategóriája. A cél a túlélés és a zombi hordák megfékezése. A túlélős játékmechanizmus mellett gyakran találhatsz online többjátékos, egyjátékos, 2D platformer és számtalan más mechanizmust is ezekben a játékokban.


Játssz a legjobb online Zombi Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Build and Crush játékkal és még sok mással most!
Mutass többet