Logo CrazyGames.hu

Zombi Játékok

Küzdj meg a zombikkal és ne hagyd megfertőzni magad! Nálunk számtalan akciódús zombis játék közül tudsz választani. Használd a szűrőket, hogy rászűrj a legnépszerűbb és a legújabb játékokra.

Népszerű címkék

Ingyenes zombis játékok százai

Éld túl a zombi apokalipszist

A zombi apokalipszis videójátékok és filmek gyakori visszatérő eleme. A helyzetért általában egy új, gyorsan terjedő vírus felelős, amely agyatlan zombikká változtatja az embereket. Egy ilyen esemény valós bekövetkezése soha nem kizárható, pont ezért is olyan népszerűek ezek a játékok az interneten. Nálunk ingyenes zombis játékok százaiban tudsz felkészülni arra a helyzetre, ha esetleg bekövetkezne a legrosszabb.

Próbáld ki a legjobb online zombis játékokat

A zombik aprítása szórakoztató feladat. Ha pedig autóval vasalnád ki a zombikat, akkor csekkold a Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls játékot. Az a játék pont erről szól.

A klasszikus túlélős játékokban egyre nehezedő hullámokban kell megküzdened a zombikkal. A sikerhez meg kell őrizned a hidegvéred. Két ilyen nagyon népszerű játék például a Days és a Stickman: Legacy Zombie War.

Akár a barátaiddal együtt is megküzdhettek az apokalipszissel. Felülnézetes online többjátékos zombis játékokért csekkold a Zombs Royale vagy a Zombie Hunters Online játékokat.

Bármilyen fajtájáról is legyen szó a zombiapokalipszisnek, nálunk megtalálhatod. Böngészd a kategória összes játékát, hogy megtaláld a saját kedvenceid!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Zombi Játékok?

 1. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 2. Mini Royale: Nations
 3. Mini-Caps: Arena
 4. Cube Commander
 5. 12 MiniBattles
 6. Zombo Buster Advance
 7. Horde Killer: You vs 100
 8. Spooky Island
 9. Monsters Fight Arena
 10. Eternal Road

Mik a legjobb Zombi Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. 12 MiniBattles
 2. Stickman Zombie Escape
 3. Zombie Hunters Online
 4. Herobrine vs Monster School
 5. TNTcraft

Melyik Zombi Játékok alulértékeltek?

 1. Left 4 Dead
 2. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)

Micsoda a Zombi Játékok?

A zombis játékok a horror játékok egyik alkategóriája. A cél a túlélés és a zombi hordák megfékezése. A túlélős játékmechanizmus mellett gyakran találhatsz online többjátékos, egyjátékos, 2D platformer és számtalan más mechanizmust is ezekben a játékokban.


Játssz a legjobb online Zombi Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls! játékkal és még sok mással most!
Mutass többet