Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mini Royale: Nations

Értékelés:
9,0
(279 922 szavazatok)
Fejlesztő:
Faraway
Megjelent:
2021. november
Utolsó frissítés:
2023. október
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

Mini Royale: Nations egy ingyenesen játszható böngésző alapú FPS és közösségi stratégiai játék. A lövöldözős játék magja egy földuralomra összpontosító, társasági stratégiai játék, amely nagy hangsúlyt fektet a klánokra, szövetségekre és a társadalmi mechanikákra.

Szükséged van segítségre? Írj a [email protected] címre.

Csatlakozz a Discord szerverünkhöz: https://discord.gg/faraway

Hogyan kell játszani

Játékmódok

A Mini Royale 3 játékmódot kínál: Team Deathmatch, Capture the Flag és Free For All. Csatlakozz a 9 másik játékossal való 2-3 perces mérkőzésekhez, szerezz XP-t és szerezz szintet, teljesíts küldetéseket, és szerezd meg a Battle Pass pontokat, hogy feloldd a hősök és fegyverek skineit. A játékosok nyilvános szervereken vagy privát szobákban játszhatnak. Egy baráttal szeretnél játszani? Hozz létre egy partyt és játszhatsz akár 2 másik játékossal egy csapatban.

Battle pass

A Mini Royale minden szezonban új Battle Pass-t kínál. A játékosok Battle Pass pontokat szerezhetnek a mérkőzésekben való részvétellel, küldetések teljesítésével és klánháborúk megnyerésével. A Battle Pass pontok feloldják a Battle Pass szinteket és az Orbs, $BUTTER és skin-eknél nyereményeket. A Battle Pass pontokat néha közösségi események nyereményeként is kiosztjuk a Discord szerverünkön!

Premium skin-ek & loot skin-ek

A Mini Royale-ban két típusú skin van: a Premium skin-ek és a Loot skin-ek. A Loot skin-eket a Battle Pass, küldetések és klánháborúk során lehet megszerezni. A Premium skin-eket a játékosok vagy a légidobozokból kapják, vagy fusion segítségével lehet a Lab-ban létrehozni. A Premium skin-ek birtoklása feloldja a Prémium Battle Pass-t és jelentős előnyöket biztosít a Battle Pass-hoz.

A Mini Royale egy nyílt gazdasági játék, tehát a játékosok szabadon vásárolhatnak és eladhatnak skin-eket. A legújabb gyűjteményeket megtekintheted és szerezheted be a legújabb skin-eket itt.

Küldetések

A Mini Royale napi, szezonális, különleges és brutális küldetéseket tartalmaz. A küldetések teljesítése loot skin-eket old fel.

Klánháborúk

A klánok a Mini Royale: Nations életének fontos részei. Minden héten új klánháború kerül megrendezésre, ahol a klán tagjainak közös missziókon kell együttműködniük, hogy helyezést érjenek el a Klánháború Tiered ranglistáján. A klánháborúkon keresztül a klánok kiváló díjakat szerezhetnek, mint a Battle Pass pontok, Orbs, $BUTTER, valamint hős és fegyver skin-ek.

Fúzió

A Labban a skin-eket lehet összefúzióni, hogy ritka Hősöket és Fegyvereket oldjanak fel. A Prémium és Loot skin-ek egyaránt feloldhatók a Fúzióval. A fúziós receptek hullámokban jelennek meg, az összes ritkasági szintet tartalmazzák: Nem gyakori, Ritka, Epikus és Legendás.

Hasonló Játékok

További többjátékos lövöldözős játékokért nézd meg a Shell Shockers vagy a Krunker.io játékokat.

Csatlakozz a Közösségünkhöz

A Mini Royale: Nemzetek közösségi alapon épül. Szorosan együttműködünk a játékosainkkal, hogy fontos frissítéseket és fejlesztéseket hozzunk létre, amelyeket TI szeretnétek látni. Csatlakozz a Discord szerverünkhöz a patch jegyzetek megtekintéséhez, a fejlesztői csapattal való beszélgetéshez, a heti frissítési hívások meghallgatásához, játékokkal való játszáshoz a moderátorainkkal, versenyekben és nyereményjátékokon való részvételhez, béta tesztelővé váláshoz, és találkozz olyan játékosokkal, mint Te.

Jah, és élünk a Twitteren is!

Megjelenési Dátum

Frissítve 2021 októberében a Mini Royale: Nemzetekre

Fejlesztő

A Mini Royale: Nations-t a Faraway fejleszti.

Platform

Web böngésző

Utolsó frissítés

2023. okt. 06.

Irányítás

  • Mozgás: W,A,S,D
  • Célzás: egér
  • Tűz: bal egérgomb
  • Fókusz: jobb egérgomb
  • Ugrás: Space
  • A beállításokban átállíthatod a billentyűzetkiosztást

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés