8 193
Értékelés
9,0

Az Eliatopia egy böngészőben játszható online RPG játék, amely az Eliatopia nevű fantáziavilágban játszódik. A karaktert azért küldték Eliatopiába, hogy új életformákat fedezzen fel. Válassz a négy elérhető osztály közül, és fejleszd a karaktered képességeit ebben a fantasztikus izometrikus grafikájú RPG játékban.

Funkciók

Válassz több osztály közül

Az Eliatopia világában néy osztály közül választhatsz. Ezek a harcos, a varázsló, az íjász és a lövész. Minden osztálynak megvan a saját alapképessége, amelyeket aztán továbbfejleszthetsz ahogy haladsz előre a játékban. Miután osztályt választottál, egyedivé alakíthatod a karaktered külsejét is.

Szerezz új felszerelést és fejleszd a képességeid

Ahogy sci-fi csatákat megvívva haladsz előre a játékban, tapasztalati pontokat kapsz és szintet is lép a karaktered. Keress kincsesládákat és érméket, hogy új felszerelést vásárolhass magadnak, valamint fejleszd a karaktered képességeit a képesség grafikon menüben. Az új felszerelések a jobb és jobb megjelenés mellett nagyobb támadó erőt, és jobb védelmet is biztosítanak a karakterednek.

Küzdj meg mindenféle földön kívüli lénnyel

Az Eliatopia bolygón számos furcsa lénnyel kell majd szembenézned. Ahogy haladsz előre a játékban, úgy fogsz egyre több erősebb és nagyobb szörnyszülöttel szembekerülni. Pontosan ezért szükséges új felszerelést vásárolnod, és fejlesztened a képességeidet ha hosszú távon is életben akarsz maradni ebben a fantáziavilágban.

Kereskedj, alapíts csapatot és játssz a barátaiddal

Az Eliatopia egy online többjátékos szerepjáték, remek közösséggel, és számos chat és kooperatív lehetőséggel, így akár a barátaiddal együtt is játszhatjátok. Lehetőséged van kereskedni és párbajozni is a többi emberi játékossal.

Még több ilyen játék

Csekkold a szerepjátékok kategóriát még több szuper böngészőben játszható online sokjátékos szerepjátékért. Néhány példa a kategória népszerű játékai közül a Shakes and Fidget. a Dynamons World és a War Lands.

Kiadás Dátuma

2021 április

Fejlesztő

Az Eliatopia játékot Robby Scherer készítette.

Platformok

  • Webböngésző
  • Android

Végigjátszás

Irányítás

  • Mozgás: W,A,S,D vagy kurzornyilak
  • Ugrás: SPACE
  • Támadás: bal egérgomb vagy c
  • Tárgy felvétele: E
  • Interakció: V
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés