Logo CrazyGames.hu
background

Clicker Heroes

13 803
Értékelés
9,2

A Clicker Heroes egy igazi klasszikus könnyed kattintgatós játék. Indulj egy hihetetlen kalandra, győzz le szörnyeket, fejleszd a hőseidet a szerzett arannyal, kutass fel kincseket és küzdj meg főgonoszokkal. A népszerű Clicker Heroes és például a Cookie Clicker játékok az egész kattintgatós kategóriának segítettek bejutni a gaming mainstream rétegébe.

Kattints és győzd le a szörnyeket

Kalandra fel! Legyél te a legerősebb hős! Győzd le az utadat álló szörnyeket kattintással, majd szedd fel a hátrahagyott aranyat. Minden egyes kattintással adott mértékben sebezheted a szörnyeket, ezt a sebzész azonban folyamatosan fejleszteni tudod.

Bérelj fel harcosokat, hogy segítsenek téged

Fogadj a csapatodba különféle hősöket, hogy gyorsabban megszabadulhass a szörnyektől. Minden egyes hős eltérő mértékben erős és különböző fejlesztéseket vásárolhatsz hozzájuk. Minél többet fejleszted a hőseidet, annál erősebbek lesznek. A hőseid automatikusan elteszik az ellenségeket láb alól, sőt még a jutalmakat is begyűjtik helyetted.

Az egyre erősebb hősök egyre drágábbak lesznek, de egyre többet is segítenek neked. Minél tovább jutsz a játékban, annál több hős közül választhatsz. Egy jól választott hős akár egymaga is képes eljuttatni a következő pályára.

Fedezz fel új világokat és győzz le főgonoszokat

A játéktér minden régiójában eltérő és izgalmas szörnyekkel kell megküzdened. Kezdj az erdős területeken és haladj a füves puszták felé. Minden egyes régió végéb meg kell küzdened a terület főgonoszával. A főgonoszoknak különlegesen sok életük van és rendkívül nehéz őket legyőzni! Ha elbuknál, akkor a legutóbbi pályáról kell újrakezdened, így lehetőséged lesz ismét fejleszteni is a hőseidet mielőtt újrapróbálkoznál.

Funkciók

  • Kattints, hogy legyőzd az ellenségeket
  • Több, mint 1000 pálya vár rád
  • Bérelj fel különféle hősöket és fejleszd őket
  • Az eredeti Clicker Heroes - ismét elérhető az interneten

Fejlesztő

A Clicker Heroes játékot Playsaurus készítette.

Kiadás Dátuma

2014 július

Platform

A Clicker Heroes játéknak van webböngészős, Android és iOS változata is. Sőt, 2015 május óta még Steamen is elérhető.

Utolsó frissítés

2022. szept. 06.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés