Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Idle Mining Empire

Értékelés:
9,1
(172 899 szavazatok)
Megjelent:
2021. június
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Az Idle Mining Empire egy bányászati vállalkozás élére helyez téged. Kezdd a nulláról, és dolgozz fel egy teljesen automatizált bányászbirodalom működtetéséig, amely hatalmas profitot termel!

Hogyan kell játszani az Idle Mining Empire-t

Bányássz nyersanyagokat

Kattints a munkásodra, hogy nyersanyagokat termelj az eladáshoz. Ezután használhatod a liftedet, hogy a kőzeteket a földre szállítsd, ahonnan a raktárba kerülnek. Ahogy haladsz előre a játékban, egyre mélyebbre áshatsz és bányaaknákat nyithatsz fel, ami még több pénzt termel.

Fejlesztés és automatizálás

Nem lenne egy Idle Mining Empire automatizálás nélkül. A játék korai szakaszában elkezdhetsz menedzsereket hozzáadni a munkafolyamat minden egyes részéhez. Az egyes részeket is fejlesztheted, hogy gyorsabban mozogjanak és nagyobb profitot termeljenek!

Jellemzők

  • Építs egy bányászbirodalmat a semmiből
  • Nyiss fel új bányaaknákat
  • Fejleszd a munkásaidat
  • Automatizáld a munkafolyamatokat menedzserekkel

További ilyen játékok

A Mr. Mine egy hasonló témájú játék, illetve az Idle Breakout téglatörő tétlen játék is ajánlott, melyek hasonlóan addiktívak, és arra késztetnek, hogy magasabb profitot és jobb hozamot érj el minden egyes termeléssel. Szerencsére sok más olyan játék is létezik, mint az Idle Mining Empire.

Megjelenési dátum

június 2021

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés