Logo CrazyGames.hu
42 684
Értékelés
9,1
Készítette:  Playsaurus

A Mr. Mine egy nyugis kattintgatós, bányászós játék, amelyben egy bányász vállalkozást kell felépítened. Áss le a föld mélyére és gyűjtsd be értékes nyersanyagokat, amelyeket jó pénzért eladhatsz. A pénzből aztán fejlesztheted és bővítheted a bányádat, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre tudj ásni, és egyre értékesebb drágakövekhez férj hozzá!

Hogyan kell játszani?

Bányássz nyersanyagokat

Minél mélyebbre tudsz ásni, annál több és értékesebb nyersanyaghoz férsz hozzá. A mélységek nem csak nyersanyagokat, hanem néha kincses ládákat is rejtenek. Ezekben a ládákban különböző jutalmakat találsz, amelyek értéke az egész kicsitől, a hatalmas, tonnányi drágakőnek megfelelő értékig terjed.

Teljesítsd küldetéseket

Miközben bányászol, előbb utóbb rá fogsz találni a földalatti városra. Ha ez sikerült, ezután újabb nyersanyagokhoz férsz hozzá, valamint beléphetsz a titkos piramisba is, ahol különböző jutalmakkal teli küldetések várnak rád.

Fejleszd a felszerelésed

A játékot egy egyszerű ásóval kezded. Ha elég pénzt gyűjtöttél jobb felszerelésekre válthatsz, ásóról légkalapácsra, fúróról nukleáris meghajtású hi-tech bányászgépre, amit csak el tudsz képzelni, és amire van elég virtuális pénzed. A játék vége felé már teljesen értelmezhetetlen fejlesztéseket is megvásárolhatsz, az emberi munkásaidat például sokkal gyorsabban dolgozó űrlényekkel és démonokkal válthatod fel.

Még több ilyen játék

Csekkold a klikkelős játék szekciónkat, további hasonlóan izgalmas és könnyed játékokért. Ha szereted nézni ahogy nő a virtuális vállalkozásod érdemes kipróbálnod az Idle Mining Empire, I Want to be a Billionaire2 és a Babel Tower játékokat is.

Fejlesztő

A Mr. Mine-t a Playsaurus készítette

Platform

  • Webböngésző
  • Steam

Irányítás

Használd az egeret és a bal egérgombot az irányításhoz

Hirdetés
Google Play LogoSteam Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés