Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mr. Mine

Értékelés:
8,9
(84 667 szavazatok)
Fejlesztő:
Playsaurus
Megjelent:
2022. október
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Wiki oldalak:

Mr. Mine egy időjáték, ahol bányászi vállalkozást építhetsz. Mélyre fúrhatsz a Földbe, hogy természetes ásványokat és kincseket bányássz, majd eladj. Az így nyert bevételből fejlesztheted és bővítheted bányászati vállalkozásodat, egyre közelebb jutva a Föld központjához.

Hogyan kell játszani

Bányássz nyersanyagokat

Vesztesz a föld alá, hogy minél több nyersanyagot és ásványi kincset szerezz, amit eladhatsz. Ahogy haladsz lefelé, találkozol kincsesládákkal is. Ezek a ládák véletlenszerű jutalmakat tartalmaznak kis pénzösszegektől, hatalmas összegekhez és nyersanyagokhoz.

Küldetések teljesítése

A bányászkodás közben eljutsz egy föld alatti városba. Ekkor új nyersanyagokkal és egy piramissal találkozol, ahol lehetőséget kapsz küldetéseket teljesíteni.

Felszereléseid fejlesztése

A játék kezdetén egy egyszerű ásóval kezded a bányászkodást. Ha elérsz elegendő pénzt, akkor fejlesztheted a bányászati eszközeidet, az ásót légkalapácsra, majd fúrót, majd pedig nukleáris bányászgépre. Még fejlettebb szinteken idegenek és démonok végzik majd a munkát!

További hasonló játékok

Nézd meg a kattintós játékok kínálatunkat, ahol találsz még több függőséget okozó időjátékot. Ha érdekel, hogyan válnak gazdaggá a rongyaitokból birodalmak és vállalkozások, akkor próbáld ki az Idle Mining Empire és az Idle Dice vagy a Babel Tower játékokat.

Fejlesztő

A Mr. Mine játékot a Playsaurus készítette.

Platformok

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Steam
  • Android

Irányítás

Használd az egeret és a bal egérgombot az irányításhoz

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés