Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Doge Miner 2

Értékelés:
9,3
(113 033 szavazatok)
Fejlesztő:
rkn
Megjelent:
2017. augusztus
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

Doge Miner visszatér ebben a fantasztikus folytatásban – Doge Miner 2! A küldetés továbbra is ugyanaz: vásárolj egy űrhajót és röppenj fel a Holdra, de most már több eszköz, fejlesztés és lehetőség áll a rendelkezésedre. A Doge Miner 2 az eredeti cím szórakoztató mechanizmusaira és játékmenetére épül, és extra funkciókkal bővül a szórakozásodra.

Mostantól további érméket gyűjthetsz, amelyek véletlenszerűen hullanak le a bányászat közben, és szintén gyűjthetsz Doge táskákat, amelyek véletlenszerűen hullanak, és különböző tárgyakat tartalmaznak, például fejlettebb csákányokat és bronz doge érméket. A pénz bányászatán kívül még mindig felbérelhetsz Shibe munkásokat és kiskedvenceidet rabolhatod el a munkára, hogy növeld a Dogecoin generálási sebességedet. Az újítások között szerepelnek a vásárolható fejlett eszközök és a munkásaid fejlesztései is. A Doge Miner 2 teljesen új dimenziót hoz ehhez a fantasztikus inaktív játékhoz, tehát kezdj el bányászni még ma!

Nézd meg a Clicker Heroes és a MineClicker két másik függőséget okozó kattintós játékot!

Fejlesztő

Mint az eredeti Dogeminer, ezt a játékot is rkn készítette!

Platformok

A Doge Miner 2 egy böngészős játék, amely minden eszközön működik, beleértve az asztali számítógépet, mobil eszközöket és tableteket is.

Megjelenés dátuma

2017. augusztus

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés