Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Doge Miner

Értékelés:
9,4
(37 562 szavazatok)
Megjelent:
2014. szeptember
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Osztályozás:

A Doge Miner egy fantasztikus, fokozatos játék, amelyben mindenki kedvenc shibe inu kölyke szerepel. Ez egy üresjárati játék, amit a Cookie Clicker inspirált, ahol a játék célja az, hogy kattints az utadat a Holdig! 🚀 A folytatásért nézd meg a Doge Miner 2-t.

Hogyan kell játszani

Vegyél egy útra szóló jegyet a Holdra

Szeretnéd a Dogecoint eljuttatni a Holdra? Akkor kezdj el bányászni! Használd a Doge társaidat, hogy Dogecoint bányássz, és vásárolj különböző fejlesztéseket az üzletben. A célod az, hogy eljuss a Holdra, ami 50 ezres Doge-ba kerül! Onnan ki tudja, hova juthatsz el?

Bizonyítsd, hogy több, mint egy mém érme

A segítségül hívhatod a Shibe Inusokkal teli kutyakennelket, rabszolga cicákat, akik vicces mémeket posztolnak az érmékért, és még sok mást. Minden fejlesztés növeli a Dogecoin kibocsátását, amíg gazdagságban úszol. Much wow, many coin!

Fejleszd a bányászati berendezésedet

Vannak olyan fejlesztések és eredmények, amikkel azt érezheted, hogy profi Doge rajongó vagy. Fejlesztheted a csákányodat, hogy több bányászati erőd legyen, és lazán megnézheted az elért eredményeidet. Csak néhány kattintás választ el attól, hogy kriptomilliárdos legyél!

További ehhez hasonló játékok

A CrazyGames-en rengeteg kattintós játék található. Tartoznak ide üresjárati játékok is. Más népszerű kattintós játékok, amikben szerepelnek vicces karakterek és ismert mémek, a Capybara Clicker 2 és a Planet Clicker 2.

Fejlesztő

A játékot rkn készítette!

Megjelenési dátum

2014 szeptember

Platformok

  • Webböngésző
  • Android

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés