Logo CrazyGames.hu

Egyjátékos Játékok

Böngészd a legjobb online egyjátékos játékok kollekcióját! Használd a szűrőket, hogy megtaláld a legújabb és a legnépszerűbb egyjátékos játékokat.

Népszerű címkék

Népszerű egyjátékos játékok

Egyedül szeretnél játszani? A történet alapú egyjátékos kalandjátékok a videojátékok egyik legmegragadóbb fajtája. Rengeteg egyjátékos játék valósággal beszippant és fel sem tűnik, hogy telik az idő miközben játszol.

Az egyik ilyen játék a Moto X3M, egy örök klasszikus böngészős játék, ahol egy kaszkadőrmotort irányítva kell számtalan különféle akadályon átjutnod.

Ha kreatív típus vagy, a Paper Minecraft egy izgalmas 2Ds átdolgozása a legendás eredeti Minecraft játéknak. A játékmenet ugyanolyan, mint az eredetiben, a változatosságról pedig számtalan felhasználó által beküldött világ gondoskodik.

A könnyed játékok jó választás lehetnek ha csak el szeretnél ütni egy kis időt. A Babel Tower játékban például rád hárul a feladat, hogy megépítsd a bibliai tornyot, a munkásokat és a nyersanyagokat menedzselve. Ez egy szuper addiktív és szórakoztató játék, amiben nem kell állandóan mindenre odafigyelned.

Még több egyjátékos játék

Bizonyos kategóriába eső játékok túlnyomó többsége egyjátékos játék. Az alábbi játékok például tökéletesek egy kis egyedüli kikapcsolódáshoz:

Horror játékok

Könnyed játékok

Szimulációs játékok

Egyjátékos kártyajátékok

Ezeket a szekciókat böngészve további szuper egyjátékos játékokat találhatsz, amelyeket azonnal kipróbálhatsz közvetlenül a böngésződben.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Egyjátékos Játékok?

 1. BasketBros
 2. Helix Jump
 3. Moto X3M
 4. Jet Rush
 5. Slash Royal
 6. Peckin' Pixels
 7. Big Tall Small
 8. Dragon Simulator 3D
 9. Stickman Prison: Counter Assault
 10. Market Boss

Mik a legjobb Egyjátékos Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Chessformer
 2. Doge Miner 2
 3. Peckin' Pixels
 4. Block Puzzle
 5. Bad Soccer Manager

Melyik Egyjátékos Játékok alulértékeltek?

 1. Moto X3M
 2. blue
 3. Babel Tower
 4. Yahtzee Online
 5. Cuphead
 6. Outspell
 7. 8 Ball Pool

Micsoda a Egyjátékos Játékok?

Egyjátékos játékokkal bárhol, bármikor, egyedül is tudsz játszani. Az akciódús kalandjátékoktól a vérfagyasztó horrorig a legjobb játék közül sok csupán egyjátékos játékmóddal rendelkezik. Sokan egyszerűen jobban szeretnek egyedül gamelni. Szórakozz jól ezek között a válogatott játékok között böngészve.


Játssz a legjobb online Egyjátékos Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a BasketBros játékkal és még sok mással most!
Mutass többet